Maksuton arvo-osuustili kaikille alle 26-vuotiaille asiakkaille

Arvo-osuustiliin liitetty sijoittajan palvelupaketti muuttuu maksuttomaksi omistaja-asiakkaille ja kaikille alle 26-vuotialle asiakkaille.

Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on arvo-osuustili, saavat 1.6.2023 alkaen maksutta käyttöönsä sijoittajan palvelupaketin. Arvo-osuustiliä käyttävän sijoittajan palvelupaketti muuttuu maksuttomaksi myös kaikille alle 26-vuotiaille asiakkaille. Aiemmin sijoittajan palvelupaketti on maksanut omistaja-asiakkaille 2,40 euroa kuukaudessa ja 5,39 euroa kuukaudessa muille asiakkaille.

Sijoittajan palvelupaketti sisältää arvopaperisäilytyksen arvo-osuustilillä. Lisäksi se sisältää osake- ja markkina-analyysit, markkinoiden seurantatyökalun sekä ensimmäisen tason reaaliaikaiset kurssit. Uudistus parantaa omistaja-asiakkaiden sijoitusetuja, joihin ovat tähän asti kuuluneet maksuton arvo-osuutili, säilytys sekä osake- ja markkina-analyysit.  

Sijoittajan palvelupaketin voi avata op.fi-palvelussa. Kirjautumisen jälkeen valitse Säästöt ja sijoitukset – Arvopaperisäilytys – Perustiedot – Muuta säilytyssopimusta.