OP Suomen paras Private Banking -palveluntarjoaja Euromoney-lehden arvioinnissa

OP on valittu Suomen parhaaksi Private Banking -palveluiden tarjoajaksi kansainvälisen Euromoney-lehden arvioinnissa. Sen lisäksi tunnustusta tuli neljässä muussa kategoriassa.

Euromoney on yksi maailman arvostetuimmista pankki- ja rahoitusalan lehdistä, joka julkaisee Private Banking -palvelututkimuksen vuosittain. Tutkimuksessa alan toimijat arvioivat toisiaan taloudellisten mittareiden perusteella sekä vertailemalla tuotteita ja palveluita.

Tämä on kiitoksen osoitus kaikille heille, jotka työskentelevät Private-asiakkaidemme eteen osuuspankeissa, OP Yrityspankin omaisuudenhoidossa ja keskusyhteisössä. Olemme oikealla suunnalla – panostukset asiakaspalveluun, tuotevalikoimaan sekä henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen näkyvät, iloitsee pankkitoiminnan henkilöasiakkaiden ja pk-yritysten varainhoidon johtaja Kai Kalajainen.

OP nousi parhaaksi suomalaiseksi toimijaksi neljässä kategoriassa parhaan Private Banking -palveluntarjoajan lisäksi. Palveluiden osalta OP voitti myös sijoitustoiminnan alasarjan sekä kolme muuta erityismainintaa kategorioissa varallisuus 1–5 miljoonaa USD, varallisuus 30–250 miljoonaa USD sekä yrittäjien palvelut.

Tunnustus lämmittää mieltä ja saamme olla siitä ylpeitä. Olemme saavuttaneet sen toimintaympäristössä, jossa sääntely on voimistunut ja kilpailutilanne sijoittaja-asiakkaista on kova. Tämä haastaa meidät kehittämään toimintaamme eteenpäin alati muuttuvassa finanssiympäristössä, jatkaa OP Yrityspankin omaisuudenhoidon johtaja Tuomas Virtala.

OP Privaten palvelut kattavat varallisuudenhoidon lisäksi päivittäisten pankkiasioiden hoitamisen, vakuutukset ja lainopilliset palvelut. Asiakas saa oman henkilökohtaisen varainhoitajan, joka huolehtii asiakkaan tarpeista laaja-alaisesti yhdessä asiantuntijatiimin kanssa.