Poimi sijoitusideat keväälle tuoreesta Teema-ETF -julkaisusta

Mikä teema nousee seuraavaksi ETF-sijoittajien suosioon? Jatkaako tekoäly voittokulkuaan? Houkuttelevatko puolustusteollisuus-ETF:t sijoittajien varoja entisestään? Kattava Teema-ETF raportti on jälleen päivitetty! Raportti esittelee 13 ajankohtaista megatrendiä ja listaa herkullisimmat ETF-rahastot jokaiseen teemaan liittyen.

Eri teemoihin sijoittavat ETF:t ovat jo useiden vuosien ajan nostaneet suosiotaan sijoittajien keskuudessa. Temaattisten ETF:ien kiinnostuksen taustalla ovat suuret megatrendit, kuten robotiikka, tietoturva tai vihreä siirtymä. Tiettyihin teemoihin, kuten esimerkiksi uusiin lääketieteellisiin innovaatioihin, voisi olla ilman ETF:iä hankala yksityissijoittajan sijoittaa.

"Temaattiset ETF:t ovat ETF-sijoittamista parhaimmillaan. Niiden avulla saat altistuksen mieluiseesi megatrendiin helposti ja kustannustehokkaasti. Jos sijoittajana haluat päästä mukaan esimerkiksi trendaavaan tekoäly-teemaan, niin tekoäly-etf:n avulla saat vaivattomasti laajan altistuksen teemaan, eikä sinun tarvitse lähteä poimimaan yksittäisiä tekoäly-yhtiöitä sijoitussalkkuun," toteaa ETF:ien ja kansainvälisten osakkeiden asiantuntija Joona Heinola.