Mies istuu sohvalla tablettia katsellen.

Tekstiviestillä vahvistaminen OP Saavutettavaan 2.4. alkaen

Avainlukulistan käyttö muuttuu OP Saavutettavassa 2.4.2020 alkaen kirjautumisen sekä maksujen vahvistamisen osalta. Jatkossa avainlukulistan käyttö tulee vahvistaa tarvittaessa tekstiviestin avulla.

Muutoksen taustalla on EU:n sääntely, joka aiheuttaa muutoksia maksupalvelulakiin.

Näin kirjaudut ja vahvistat OP Saavutettavassa

  1. Kirjaudu palveluun kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi ja salasana ja valitse Kirjaudu.
  2. Saat tarvittaessa tekstiviestin, jossa on vahvistukseen tarvittavan avainluvun järjestysnumero. Tekstiviestiä ei tule joka kerta, silloin kirjaudut kuten ennenkin.
  3. Etsi järjestysnumeroa vastaava avainluku avainlukulistastasi ja kirjoita se palveluun. Ilmoitamme tekstiviestissä olevan avainlukulistan järjestysluvun ilman etummaisia nollia.
  4. Vahvista maksuja tekstiviestin ja avainlukulistan avulla.

Tarkista lisävahvistusnumerosi

Kirjautumista ja vahvistamista varten tarvitset matkapuhelimen, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Numero tulee olla liitettynä tunnukseesi nk. lisävahvistusnumeroksi.

Saat kirjautumisen ja maksujen vahvistamisen yhteydessä tarvittaessa tekstiviestin, joka kertoo mitä avainlukua sinun tulee avainlukulistaltasi käyttää. Tekstiviesteihin ei tule vastata ja niiden vastaanottaminen on sinulle maksutonta. Pankin lähettämät tekstiviestit lähetetään numerosta +358 40 711 8180 ja viestien allekirjoittajana on OP.

Jotta voit asioida OP Saavutettavassa tunnuksellasi jatkossakin sujuvasti, tarkista tietosi ajantasaisuus mahdollisimman pian. Lisätietoa ja ohjeita saat kirjautumalla OP Saavutettavaan.

Siirry OP Saavutettavaan