Vakuutussäästämisen verkkopalvelussa havaittu häiriöitä

Häiriöt saattavat vaikuttaa vakuutussäästämisen vakuutusten näkymiseen verkkopalvelussa, sekä estää säästön jakauman muutosten toteuttamisen ja lisämaksujen maksamisen vakuutukseen.

 

Mikäli et pysty muuttamaan vakuutussäästösi jakaumaa, ota yhteys omaan osuuspankkiisi, tai lähetä toimeksianto OP-Henkivakuutukselle vapaamuotoisesti verkkoviestinä tai allekirjoitettuna skannattuna sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen op-henkivakuutus@op.fi. Toimeksiannossa tulee käydä ilmi vakuutusnumero, johon muutos halutaan tehdä, sekä uusi säästön jakauma sijoituskohteittain prosentteina ilmoitettuna. Pyydämme huomioimaan, että OP-Henkivakuutuksen sähköpostiliikenne ei ole salattu.

 

Mikäli et pysty maksamaan vakuutukseesi lisämaksua vakuutuksen Maksa lisämaksu -painikkeen kautta, voit maksaa sen tilisiirtona OP-Henkivakuutuksen tilille FI89 5000 0120 2582 55, käyttämällä viitenumerona vakuutuksen viitenumeroa tai kirjoittamalla tilisiirron Viesti -kenttään vakuutusnumeron, johon maksu halutaan kohdistaa.

 

Mikäli haluat saada tietoa vakuutuksestasi, voit ottaa yhteyttä omaan osuuspankkiisi tai suoraan OP-Henkivakuutukseen verkkoviestillä, sähköpostilla op-henkivakuutus@op.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 010 253 6100.

 

Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa