Omatoimiset Hippo-kisat järjestetään 31.5.-13.6.

Tervetuloa osallistumaan Etelä-Karjalan Osuuspankin omatoimisiin Hippo-kisoihin 31.5.-13.6. välisenä aikana!

Haluamme kannustaa toimialueemme lapsia ja nuoria liikkumaan ja järjestämme perheiden iloksi omatoimiset Hippo-kisat. Voit valita lajisi mielesi mukaan: hyppää pituutta, heitä palloa tai kokeile perheesi kanssa tennistä tai suunnistusta, tai vaikkapa juokse valitsemasi matka. Mikä tahansa laji käy – pääasia että liikut!

Osallistu ja ilmoittaudu

Suorituksen jälkeen, ilmoita suorituksesta osoitteesta lyyti.in/hippo_kisat_2021, ma 31.5. - su 13.6. välisenä aikana. Voit halutessasi lähettää meille kuvan pienestä Hippo-kisailijasta joko Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä tai ilmoittautumissivun kautta. Julkaisemme kuvia pankin somesivuilla, joten lähettämällä kuvan meille annat luvan käyttää sitä pankin somekanavissa. Täytäthän jokaisen lapsen tiedot erikseen.

Pienille osallistujille jäätelö

Palkitsemme jokaisen Hippo-kisailijan sähköisellä jäätelökupongilla ja sähköpostiin lähetettävällä osallistumistodistuksella! Lähetämme Ärrän jäätelökupongin kaikille ilmoittautuneille, huoltajan puhelinnumeroon tekstiviestitse viikolla 24. Tekstiviestillä saa Pingviini-tuutin tai Puffet-jäätelön veloituksetta miltä tahansa R-kioskilta.

Voit myös halutessasi julkaista suorituksen omaan julkiseen Instagram-profiiliin tägäämällä @opetelakarjala, aihetunnisteella: #hippoetäkisat. Jaamme julkaisuja, joihin meidät on tägätty (profiilisi tulee olla julkinen, jotta näemme tägäyksen).

Kiitos, kun olet mukana! Mukavaa kesää!

Epäselvässä tilanteessa, otathan yhteyttä:

Mona Bebek,
010 258 5814
mona.bebek@op.fi

Etelä-Karjalan Osuuspankki