Vanhempi nainen tabletilla

OP Etelä-Pohjanmaa tarjoaa opastusta arkea helpottavien palveluiden käyttöön

OP Etelä-Pohjanmaa haluaa rohkaista kokeilemaan arkea helpottavia palveluja ja tarjoaa Varmuutta verkkoon -teemaviikolla 2.-6.10. maksuttomia digiopastuksia ja opastaa myös ei-digitaalisten pankkipalveluiden käytössä.

Varmuutta verkkoon -teemaviikon aikana OP Etelä-Pohjanmaa tarjoaa digiopastuksia, joissa autetaan asiakkaita kädestä pitäen hoitamaan pankkiasioita turvallisesti ja digitaalisesti.

– Kaiken ikäiset ihmiset hyötyvät arkea helpottavista digipalveluista. Opastamme esimerkiksi mobiilisovelluksen asentamisessa ja laskujen maksamisessa. Pankin verkkotunnuksilla tai mobiilivarmenteella voi hoitaa myös monia muita asioita. Esimerkiksi Omavero-palvelussa näkee verokorttinsa ja voi muokata veroilmoitusta. Kanta.fi -palvelussa näkee omat terveystiedot ja voi uusia lääkereseptejä, kertoo OP Etelä-Pohjanmaan pankinjohtaja Anne Hakola.

– Ota oma älypuhelimesi tai tablettisi mukaan ja opastamme sinua, miten voit käyttää digitaalisia palveluita, kannustaa Hakola.

– Pankkimme asiantuntijat auttavat asiakkaita jokaisen taitotason mukaan ja opastamme mielellämme myös ei-digitaalisten pankkipalveluiden käytössä. Meillä on tarjolla palveluita, jotka auttavat hoitamaan raha-asioita itsenäisesti ja ilman tarvetta konttoriasiointiin. Esimerkiksi OP Tiliviesti  palvelu lähettää tekstiviestin aina kun tilillä näkyy joku tapahtuma, Hakola vinkkaa.

Varmuutta verkkoon -viikon opastukset OP Etelä-Pohjanmaan konttoreissa:

3.10.2023 klo 9.30–16.00, Kauhajoen konttori (Hallintotie 1, 61801 Kauhajoki)
4.-5.10.2023 klo 9.30–16.00, Seinäjoen konttori (Keskuskatu 9, 60100 Seinäjoki)

Opastuksiin voit saapua sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Opastajat ovat paikalla opastuspäivinä klo 9.30–16.00 ja auttavat sinua henkilökohtaisesti. Voit ottaa mukaan oman älypuhelimen tai tabletin. 

Mikäli haluat avata samalla käynnillä verkkopalvelutunnuksen, ota mukaasi voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa. 

Välty verkkohuijauksilta -webinaari 2.10. klo 17-18. Verkossa asiointi yleistyy ja samalla yleistyvät myös digihuijaukset. Välty verkkohuijauksilta -webinaarissa opastamme, mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota verkossa asioidessa ja tarjoamme käytännön vinkkejä verkkohuijauksilta suojautumiseen. Tilaisuus on maksuton ja sopii kaikille, jotka kaipaavat vinkkejä verkkohuijauksien tunnistamiseen ja turvalliseen pankkiasiointiin verkossa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen webinaariin.

Varmuutta verkkoon -viikon tavoitteena on vahvistaa erityistä tukea tarvitsevien digitaitoja OP Ryhmän vastuullisuusohjelman mukaisesti. OP Ryhmä auttaa senioreita ja erityistä tukea tarvitsevia sekä heidän läheisiään myös puhelimitse numerossa 010 252 9627 ma-pe klo 9–16. Puhelimeen vastaa aina asiantuntija, joka osaa auttaa senioriasiakkaiden erityistarpeissa. Lisätietoja senioreiden ja erityistä tukea tarvitsevien tueksi löytyy osoitteesta www.op.fi/seniorit.  

Lisätiedot medialle:
OP Etelä-Pohjanmaa, pankinjohtaja Anne Hakola, anne.hakola@op.fi