OP Joki-Pohjanmaa lahjoittaa yhdistyksille 44 nuoren kesätyöpalkat kesällä 2024

Yhdistys palkkaa 15-19-vuotiaan nuoren kesätöihin 2 viikoksi ja OP Joki-Pohjanmaa maksaa yhdistykselle 500 € / nuori. Yhdistys maksaa nuorelle 500 euroa lyhentämättömänä ja vastaa itse palkan sivukuluista.

Nuorten hakuaika on 13.3. - 30.4.2024.

Nuori lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan yhdistykseen.

Haettavat kesätyöpaikat:

FC 92 ry, jalkapalloseura

 • 3 työpaikkaa

Ysikaks Nivalan Ry:n toiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa. Seuratoiminta antaa vanhemmille mahdollisuuden osallistua lapsensa harrastustoimintaan ja nuorille mahdollisuuden olla mukana aktiivisesti seuran toiminnassa tuomaritoiminnan, ohjaamisen ja harrastamisen kautta. Seura pyrkii tarjoamaan jokaiselle ikäluokalle mahdollisuuden pelipaikkaan. Seura on tarjonnut matalan kynnyksen harrastamista mm. jalkapallokoulut, pelikerho ja harrasteryhmä.

Ysikaks Nivala jalkapalloseura hakee kesätöihin nuoria FDS jalkapalloleirin apuohjaajiksi. Mikäli olet 15-19 vuotias reipas ja iloinen nuori, joka tulet eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa hyvin toimeen, laita hakemus meille. Odotamme sinulta ohjaustaitoja, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyisyyttä ja leikkimielisyyttä toimia lasten ja nuorten jalkapalloharrastusten parissa. Kokemus lasten parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Toimenkuvaasi kuuluu myös työskentelyä tapahtumapäivissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä hyvässä ryhmässä ja ohjauksessa lasten liikunnan parissa.

Hakemukset osoitteeseen fc92nivala@gmail.com

Lisätiedot Teemu Isoaho puh.0409104547

Himangan Kotiseutuyhdistys

 • 4 työpaikkaa

Yhdistyksemme tarjoaa nuorille vastuullisen kesätyön periaatteella kesätyötä Himangan kotiseutumuseossa. Työllistämme neljä nuorta kesän aikana ja työskentelyaika on vähintään kaksi viikkoa/nuori.

Työpaikka on Himangan Kotiseutumuseo.

Työn kuvaus:
- museon lipunmyynti sekä muiden tuotteiden myynti (paidat, kirjat)
- QR-koodien teko
- asiakaspalvelu
- markkinapöytien myynti
- siivous, erilaiset järjestelytyöt museolla

Lisätietoja työpaikoista saa Teuvo Tuorilalta, 0505019225

Hakemukset: teuvo.tuorila59@gmail.com

Himangan Pallo ry

 • 1 työpaikka

Himankalainen salibandyseura Himangan Pallo ry. tarjoaa paikalliselle nuorelle työtä eli järjestämme lapsille ja nuorille kesällä liikunnallista ja hauskaa vapaa-ajan toimintaa.

Lisätiedot työpaikoista ja hakemukset:

Päivi Joensuu 040 7591077
paivi.joensuu@omanetti.fi

Pahkala-Pernu kyläyhdistys ry (Himanka)

 • 2 työpaikkaa

Pahkalan koulun pihan ylläpito, leikkikenttätoiminnan ohjaaminen ja kyläläisten ja
yhdistyksen tilaamat työt.

Hakemukset: peltolavuokko@gmail.com

Lisätiedot Vuokko Peltola puh. 040 5882788

Karvoskylän kyläyhdistys

 • 2 työpaikkaa

Työnkuva:
Nurmikkojen leikkuuta kylätalon ja rantamajan ympärillä.
Kylätalon, rantamajan ja saunan siivous ja siihen liittyvät tehtävät

Lisätiedot: Markku Isoniemi 0445416859

Hakemukset: karvoskuja@gmail.com

Nivalan 4H-yhdistys

 • 6 työpaikkaa

Kesä- ja leiritoimintaan 2024, 4 nuorta kesä-heinäkuussa lasten leiritoimintaan.

Kotieläinpiha Katvalaan 2 henkilöä järjestämään lapsille tapahtumia museo alueelle.

Hakemuksessa kerro ikä, yhteystiedot, mistä toiminnasta olet kiinnostunut ja oletko käytettävissä kyseisenä aikana klo 9-15 väliin. Kerro harrastuksistasi, jotta voimme räätälöidä ohjaustuokion mieluisaksi. Sinulta odotamme kiinnostusta työhön, sosiaalisia taitoja, toimia yhdenvertaisesti kaikkien kanssa, kulkumahdollisuutta, joustavuutta, idearikkautta, sitoutuneisuutta työhön, reippautta, yhteistyökykyä, vastuuntuntoa ja positiivista asennetta. Työskentely on lasten ohjausta kädentaidoissa, liikunnassa ja luontotoiminnassa.

Lisätietoa: Toiminnanohjaaja Sanna Ojalehto 044-2824428 & nivala.4h.fi

Hakemukset: nivala@4h.fi ”kesätyö”

Nivala-Pesis ry.

 • 3 kesätyöpaikkaa

Nivala-Pesis ry (NiPe) on nivalalainen pesäpalloseura, joka on perustettu vuonna 1977. Seuramme tarjoaa lapsille sekä aikuisille mahdollisuuden pesäpallon harrastamiseen kuin
kilpailutoimintaan, joita opastavat koulutetut ja kokeneet ohjaajamme. Pidämme erityisesti tärkeänä nuorten ohjaajien kouluttamista seuramme toiminnan jatkumisen näkökulmasta,
mihin panostamme jatkuvasti. Pesäpallotoiminnan ohella seurallamme on myös kioskitoimintaa pesäpallojoukkueidemme pelien aikana.

Tarjoamme kahdelle nuorelle ohjaajan tehtäviä kesäkauden aikana joukkueiden pesisharjoituksissa sekä pesisliikkarissa, joka järjestetään kesäkuussa. Lisäksi tarjoamme kahdelle nuorelle kioskityöntekijän tehtäviä kesän pelien aikana.

Ohjaajien tehtävien perehdyttäjänä toimii Heikki Kumpula ja yhteyshenkilönä Tuula Jyrkkä. Kioskin tehtävien perehdyttäjä nimetään kevään aikana.

Hakemukset: tuula.jyrkka@gmail.com

Nivalan Seudun Golf ry

 • 3 työpaikkaa

Kahvioapulainen (ajoittuu 6-8/2024, osa-aikainen)
Golfkerhon vetäjä/tulospalvelu apulainen/kentänhoito (ajoittuu 6-8/2024)

Avoimet paikat tulevat näkyviin: nivalanseudungolf.fi

Hakemukset: toimisto@nivalanseudungolf.fi

Lisätietoja: Mika Takanen 0503643095

Nivala Seura ry

 • 2 työpaikkaa

Nivala-Seura ry. on monipuolisesta kotiseutu- ja kulttuurityöstä vastaava yhdistys, joka huolehtii kotiseutumuseosta, kotiseutuarkistosta sekä erilaisista tapahtumista. Vuosittain Kapinaviikko ja kotieläinpiha kokoavat tuhansittain ihmisiä yhteen. Kotiseutuyhdistyksen tavoitteena on kotiseututietouden ja viihtyvyyden lisääminen niin, että se vahvistaa kotiseutuidentiteettiä ja -rakkautta.

Nivala-Seura ry tarjoaa kesätyötä kahdelle nuorelle kahdeksi viikoksi heinäkuussa 2024. Tehtäviin kuuluu kotieläinpihan ja museoalueen erilaiset työt.

Hakemukset: jutta.ojala@nivalaseura.fi

Nivalan Vanhustenkotiyhdistys

 • 4 työpaikkaa

Kesätyöpaikat vanhusten parissa, mm. ulkoiluttamista.

Hakemukset: merja.markkanen@nivala.fi

Perhon 4H

 • 4 työpaikkaa

Kesäduunit ovat mm. leiriohjaajina ja viheralueiden hoitajana.

Perhon 4H-yhdistys, Kaisa Hietalahti

Hakemukset: perho4H@kase.fi

Perhon Kiri ry

 • 2 työpaikkaa

Perhon Kiri tarjoaa kesäduunit kahdelle nuorelle kesätyöntekijälle. Perhon Kiri järjestää urheilukesäleirin 7-12-vuotiaille lapsille 17-19.6.2024. Leirikeskuksena toimii Perhon keskustassa sijaitseva Kampus, joka on lähellä kaikkia urheilupaikkoja. Kirin jaostot (hiihto, yu, lentopallo, suunnistus, pesäpallo) järjestävät liikunnallista ohjelmaa lentopallotreeneistä norsupalloon.

Eläkeläisten kanssa on suunnitelmissa yhtenä iltana järjestää vanhan ajan leikkejä (10 tikkua laudalla, tervapata jne) Lisäksi suunnitelmissa on tarjota mahdollisuuksien mukaan erilaisia lajikokeiluita esim. jousiammunta, katutanssi. Unohtamatta tietenkään leiridiskoa ja leiriolympialaisia.

Nuoret tulevat suunnittelemaan, järjestämään ja toimimaan apuleiriohjaajana kyseisellä leirillä. Tehtävät voivat vaihdella nuoren omien taipumusten ja kykyjen mukaan lajiohjaamisesta keittiötehtäviin.

Sarita Kirvesmäki, Perhon Kiri, pj, 040 549 1553

Hakemukset: sarita.kirvemaki@edu.perho.com

Perhon Seudun Vanhustenkotiyhdistys r.y

Perhon Seudun Vanhustenkotiyhdistys toimii vanhusten ja vammaisten elin- ja asuinolojen parantamiseksi. Tavoitteena heidän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Toiminta koostuu vuokratalotoiminnasta, palvelu-/senioriasuntotoiminnasta sekä kuntouttavasta virkistystoiminnasta. Rivitaloasunnoissa asuu ja niitä vuokrataan edelleen myös työelämässä oleville henkilöille.

 • 6 työpaikkaa

Tehtäviä mm. kiinteistön kunnostukseen, kalusteiden ja terassien maalaamiseen ja pihatöihin. Erilaisia kiinteistön viihtyvyyteen ja järjestykseen liittyviä töitä. Ikäihmisten huomioiminen, keskustelut ja avustavat tehtävät. Digineuvontaa älypuhelimen ja Tv-vastaanottimen käytössä.

Lisätiedot Mikko Hänninen, p. 044-561 2152

Hakemukset: mikko.hanninen@kase.fi

Eläkeliiton Perhon yhdistys ry

Eläkeliiton tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen ja oikeuksien valvominen sekä sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen.

 • 2 työpaikkaa

Nuoret työllistetään digiasiantuntija- ja WhatsApp-ryhmien ohjaukseen

Lisätiedot Mikko Hänninen, p. 044-561 2152

Hakemukset: mikko.hanninen@kase.fi

 

Nuori, hae näitä kesäduuneja OPn piikkiin suoraan näiltä yhdistyksiltä 30.4.2024 mennessä.