Muutoksia OP Keski-Pohjanmaan konttoriverkostossa

1.1.2023 alkaen palvelemme asiakkaita täyden palvelun konttoreissamme Kalajoella, Kokkolassa ja Ylivieskassa sekä kohtaamispaikassamme Evijärvellä.

Täyden palvelun konttorit Kalajoella, Kokkolassa ja Ylivieskassa ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-16.30. Kassapalvelut ovat avoinna maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-12. Kassalla voit maksaa laskuja sekä nostaa ja tallettaa käteistä. 
 
Kohtaamispaikkamme Evijärvellä on avoinna ajanvarauksella.

Kysy – me autamme

Tiesithän, että opastamme sinua mielellämme ottamaan käyttöön arkeasi helpottavia palveluitamme. Esimerkiksi pankkikortin käyttäminen vähentää tarvetta nostaa käteistä rahaa ja ottamalla käyttöösi OP Tiliviestin, saat jokaisesta tilitapahtumastasi tiedon puhelimeesi. Laskujen maksamiseen helpotusta tuovat automaattinen suoramaksu, E-lasku ja maksupalvelu. 
 
Helppokäyttöisellä OP-mobiililla hoidat älypuhelimellasi kaikki päivittäiset pankkiasiat missä tahansa oletkin. 
 
Suosittelemme, että varaat aina ajan pankkitapaamiseen etukäteen joko täällä op.fi:ssä tai numerosta 0100 0500*. Tällä tavoin vältyt jonottamiselta ja kohtaat asiantuntijamme kiireettömästi. Poikkeuksena on kassapalvelu, jossa vuorosi tulee konttorissa ottamasi vuoronumeron mukaisesti. 
 
Tapaamisaikaa varatessasi voit valita tuletko tapaamiseen konttorille vai valitsetko kätevän puhelin- tai verkkoneuvottelun. 
 
Oletko huomannut, että   
  • yritysten ja yhdistysten päivittäiset pankkiasiat voit hoitaa kätevästi verkkopalvelussa op.fi.
  • kuolinpesien laskut voit toimittaa maksettavaksi op.fi/kuolinpesa -sivuston kautta yleisimmillä suomalaisilla pankkitunnuksilla.
Tervetuloa asioimaan kanssamme!
 
*Puhelun hinta: pvm/mpm. Hinta koskee myös jonottamista.