OP Keski-Pohjanmaa lahjoittaa 30.400 euroa toimialueensa yhdistyksille hyviä tekoja varten

OP Keski-Pohjanmaan ensimmäistä kertaa toteuttama Hyvä teko -lahjoitushaku herätti laajaa mielenkiintoa toimialueemme yhdistyksissä. Lahjoitukset luovutettiin kymmenelle yhdistykselle ja lahjoitussumma kasvoi 20.000 eurosta 30.400 euroon.

Hyvä teko -lahjoitushaku oli avoinna 15.9.-15.10. ja se herätti laajaa mielenkiintoa OP Keski-Pohjanmaan toimialueen yhdistyksissä. Yhteensä 50 yhdistystä lähetti hakemuksensa ja suunnitelmat mahdollisiksi hyviksi teoiksi. 

Lahjoitusvalinnoissa painotettiin vaikuttavuuden lisäksi uudentyyppisen toiminnan luomista, jollaista ei vielä tehdä. Hyvä teko -lahjoitusten vastaanottajiksi valikoitui näin yhteensä kymmenen yhdistystä ja lahjoitussumma kasvoi 20.000 eurosta 30.400 euroon.

– Meille OP:ssa vastuullisuus on nimenmaan tekoja – ei vain sanoja. Vastuullisuusohjelmamme mukaisesti rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää hyvinvointia ja toiveikkaampaa tulevaisuutta yhteiskunnassa. Suuri kiinnostus hyviin tekoihin ilahdutti ja oli hienoa yhdessä hallintomme kanssa tehdä päätökset ja vielä nostaa hyvää tekevää pottiamme yli 10.000 eurolla suunnitellusta, sanoo OP Keski-Pohjanmaan toimitusjohtaja Jyrki Rantala.

OP Keski-Pohjanmaa Hyvä teko -lahjoituksen saavat yhdistykset sekä hyvät teot, jotka toteutuvat ensi vuoden aikana:

Gamlakarleby Åldringsvänner rf.
Kallen Torppa ry 
Katajan koulun vanhempainyhdistys ry 
Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura ry 
Kokkolan Sydänyhdistys ry 
Kokkolanseudun Omaishoitajat ry 
MLL Evijärven paikallisyhdistys 
Nibacos SB Vaasa T18 
Onnea ry 
PERTTU ry 

Lämpimät onnittelumme teille kaikille!