OP Keski-Pohjanmaa lahjoittaa nuorille asiakkailleen kesätyöseteleitä avuksi kesätöiden hakemiseen

OP Keski-Pohjanmaa lahjoittaa tänäkin vuonna 15-20 -vuotiaille asiakkailleen 500 euron arvoisia kesätyöseteleitä. Seteleiden hakuaika on 29.1.-18.2.2024 ja voittajat arvotaan hakijoiden kesken. Lahjoittavia kesätyöseteleitä on 50 kappaletta.

Kesätyöseteleitä lahjoittamalla OP Keski-Pohjanmaa haluaa rohkaista nuoria hakemaan kesätöitä ja kannustaa toimialueensa yrityksiä ja yhdistyksiä palkkaamaan nuori kesäksi töihin. 

– Haluamme kannustaa nuoria etsimään itselleen kesätyöpaikkaa avoimin mielin ja rohkeasti, sillä onnistuneet kokemukset lisäävät varmuutta omasta pärjäämisestä ja osaamisesta. Ja omalla työllä ansaitut rahat opettavat oman talouden hallintaa, joka on tärkeä taito nuoren itsenäistyessä omaan elämään. Nuoren kesätyöntekijän palkkaaminen on myös yritykselle oiva tilaisuus löytää tekemättömälle työlle tekijöitä ja tarjota nuorelle arvokasta oppia ihan käytännön työelämästä, kertoo toimitusjohtaja Jyrki Rantala OP Keski-Pohjanmaasta. 

– Positiivisen palautteen kannustamana lahjoitamme nuorille kesätyöseteleitä jo kolmatta kertaa. Vuosi sitten saimme hakemuksia merkittävän määrän, joka kertonee siitä, että tämän tyyppiselle kampanjalle on tarvetta. Kampanja on osa vastuullisuustyötämme, jota teemme toimialueellamme, toteaa Jyrki Rantala. 

OP Keski-Pohjanmaan lahjoittamia kesätyöseteleitä voivat hakea 15-20 -vuotiaat OP Keski-Pohjanmaan asiakkaat alkaen 29.1.2024 pankin verkkosivun kautta op.fi/keski-pohjanmaa. Hakuaika päättyy 18.2. ja kesätyösetelit arvotaan viikolla 8.