Kaikkien aikojen tekoja

Nyt voit vaikuttaa OP Keski-Suomen vastuullisuustekoihin

OP Ryhmän toteuttaman asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat ovat kiinnostuneita osallistumaan oman kotiseutunsa ja lähipiirin hyvinvointiin vaikuttaviin tekoihin. OP Keski-Suomi tukee vuosittain merkittävillä summilla ja teoilla alueensa yhteisöjä. Nyt on mahdollisuus kertoa mielipiteensä pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan.

Osana omistaja-asiakasohjelmaansa OP Keski-Suomi tarjoaa lokakuussa mahdollisuuden osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voi ottaa kantaa oman osuuspankkinsa tuleviin vastuullisuustekoihin. 

– Kutsumme kaikki omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme. Osallistuminen lomakkeen kautta on helppoa, eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröity-mistä. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme kertoo meille oman ehdotuksensa. Näin meidän on helpompi tehdä päätöksiä vastuullisuustekojen toteuttamisessa, kumppanuuksien ja sponsorointien kohdistamisessa, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sorri OP Keski-Suomesta. 

– Viime vuosina olemme järjestäneet esimerkiksi digiopastuksia seniori-ikäisille omistaja-asiakkaille, Hippo-kisoja lapsille ja lahjoittaneet Teemme yhdessä hyvää -lahjoituskampanjan myötä tukea laaja-alaisesti eri toimijoille Keski-Suomessa.  Lisäksi tuemme vuosittain nuorten kesätyöllistymistä Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta ja useiden urheiluseurojen ja kulttuuritoimijoiden toimintaa, kertoo viestintäpäällikkö Pia Saikkonen pankin vastuullisuusteoista.

– On varma, että tulemme näkymään vastuullisuustekojen kautta myös tulevina vuosina. Kun saamme kyselyn tulokset, käymme ne läpi perusteellisesti, ja hyödynnämme tuloksia tulevien vuosien vastuullisuustyössä. 

– Vastuullisuustyömme on asiakaslähtöistä ja perustuu vastuullisuusohjelmamme linjauksiin. Keräämme nyt asiakkaidemme ehdotuksia, jotta voimme kohdistaa tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme kestävämmän tulevaisuuden, Saikkonen toteaa.

Pankillemme valitaan marraskuussa myös uusi edustajisto, jonka kanssa keskustelemme omistaja-asiakkaidemme toiveista. Edustajiston vaalien äänestysaika on 4.-17.11. ja niissä voi äänestää jokainen pankkimme omistaja-asiakas. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa äänensä kuulua myös edustajiston vaaleissa, kannustaa Sorri.

Lisätiedot: 
OP Keski-Suomi, viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, pia.saikkonen(ät)op.fi, p. 010 256 5610.