OPn Tubepäivä

OP:n Tubepäivä -kiertue tuo nuorten suosimat tubettajat Jyväskylään puhumaan rahasta

Tubettajat valtaavat Jyväskylän ja kauppakeskus Jyväskeskuksen perjantaina 24.5. klo 16.00 alkaen. Valtakunnallisella kiertueella nähdään tubetähdet Niko ja Santtu, Cessupetshops ja Pinkku Pinsku. OP:n Tubepäivä kannustaa nuoria puhumaan rahasta heille luontevalla tavalla. OP Keski-Suomi järjestää OP:n Tubepäivän jo kolmatta kertaa. Aikaisempina vuosina paikalle on saapunut satoja lapsia, nuoria ja vanhempia. 

OP:n Tubepäivän ohjelma rakentuu meet & greetien eli tubettajatapaamisten ympärille. Tubettaminen, eli omien videoiden julkaiseminen YouTube-palvelussa, on noussut viime vuosina kansainväliseksi ilmiöksi, joka kokoaa yhteen erityisesti lapsia ja nuoria. 

Fanejaan tapaamaan saapuu neljä suosittua tubetähteä. Hauska ja vauhdikas kaksikko, Niko ja Santtu ovat tällä hetkellä kovassa nosteessa ja tunnettuja hulvattomista haastevideoistaan. Supersuosittu lukiolaistyttö, Pinkku Pinsku on jo nuoresta iästään huolimatta vlogannut monta vuotta omasta elämästään. Cessupetshops-kanavan takaa löytyy Sara, lukiolainen, joka tekee suosittuja petshops-videoita.

OP:n Tubepäivä on osa OP:n ja Tubeconin yhteistyökumppanuutta. Kiertue vierailee neljällä paikkakunnalla toukokuun aikana lähtien Salosta 17.5. perjantaina ja päätyen Helsingin ja Jyväskylän kautta Kokkkolaan. Tubecon luo yhteisöllistä toimintaa, jonka arvot sopivat hyvin yhteen OP:n kanssa. Tapahtumakiertue on osa OP Ryhmän taloustaitotyötä nuorten parissa.

Tapahtuma on pääsymaksuton.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, pia.saikkonen@op.fi, p. 010 256 5610, 040 558 3085.

#OPxTubecon #OPmukana #TubeconFi #rahapuhetta