OP Keski-Suomi tarjoaa opastusta arkea helpottavien palveluiden käyttöön

OP Keski-Suomi haluaa rohkaista kokeilemaan arkea helpottavia palveluja ja tarjoaa maksuttomia digiopastuksia ja opastaa myös ei-digitaalisten pankkipalveluiden käytössä.

Varmuutta verkkoon -teemaviikon aikana 8.-12.5. ja sen jälkeen maanantaina 15.5. OP Keski-Suomi tarjoaa digiopastuksia, joissa autetaan asiakkaita kädestä pitäen hoitamaan pankkiasioita turvallisesti ja digitaalisesti. 
 
– Kaiken ikäiset ihmiset hyötyvät arkea helpottavista digipalveluista. Opastamme esimerkiksi mobiilisovelluksen asentamisessa ja laskujen maksamisessa. Pankin verkkotunnuksilla tai mobiilivarmenteella voi hoitaa myös monia muita asioita. Esimerkiksi Omavero-palvelussa näkee verokorttinsa ja voi muokata veroilmoitusta. Kanta.fi -palvelussa näkee omat terveystiedot ja voi uusia lääkereseptejä, kertoo OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonen.
 
– Ota oma älypuhelimesi tai tablettisi mukaan ja opastamme sinua, miten voit käyttää digitaalisia palveluita, kannustaa Saikkonen. 
 
– Pankkimme asiantuntijat auttavat asiakkaita jokaisen taitotason mukaan ja opastamme mielellämme myös ei-digitaalisten pankkipalveluiden käytössä. Meillä on tarjolla palveluita, jotka auttavat hoitamaan raha-asioita itsenäisesti ja ilman tarvetta konttoriasiointiin. Esimerkiksi OP Tiliviesti  -palvelu lähettää tekstiviestin aina kun tilillä näkyy joku tapahtuma, Saikkonen vinkkaa.
 
Varmuutta verkkoon -tapahtumia 
Pihtipudas: ke 10.5. klo 10-11.30 OP Keski-Suomen Pihtiputaan palvelupisteessä
Viitasaari: ke 10.5. klo 13-14.30 Viitasaaren kirjastossa
Jyväskylä: ma 15.5. klo 10-11.30 ja klo 13-14.30 OP Koti Keski-Suomen tiloissa Kauppakeskus Forumissa. 
 
Lisäksi viikolla pidetään Näin hoidat pankkiasiasi OP-mobiilissa -webinaari 10.5. klo 17-18. Tilaisuudessa opastetaan hoitamaan arjen raha-asiat sujuvasti älypuhelimen tai tabletin avulla. Tilaisuus on maksuton ja sopii kaikille, jotka kaipaavat vinkkejä ja varmuutta OP-mobiilin avulla asioimiseen. 
 
Varmuutta verkkoon -viikon tavoitteena on vahvistaa erityistä tukea tarvitsevien digitaitoja OP Ryhmän vastuullisuusohjelman mukaisesti. OP Ryhmä auttaa senioreita ja erityistä tukea tarvitsevia sekä heidän läheisiään myös puhelimitse numerossa 010 252 9627 ma-pe klo 9–16. Puhelimeen vastaa aina asiantuntija, joka osaa auttaa senioriasiakkaiden erityistarpeissa. Lisätietoja senioreiden ja erityistä tukea tarvitsevien tueksi löytyy osoitteesta www.op.fi/seniorit
 
Lisätiedot:
OP Keski-Suomi, viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, puh. 010 256 5610, pia.saikkonen(a)op.fi