Kuhmon Osuuspankin Facebook- ja lnstagram-arvonnan säännöt

Kuhmon Kamarimusiikin kevätkonsertti soi torstaina 4.5. Helsingissä. Konsertti pidetään Balderin salissa (osoite: Aleksanterinkatu 12) klo 18 alkaen. Kevätilta tuo tuulahduksen kesän ohjelmasta. Esiintymässä ovat pianisti Heini Kärkkäinen, sellisti Tuomas Lehto sekä festivaalin taiteelliset johtajat, viulistit Minna Pensola ja Antti Tikkanen. Tarkka ohjelma on seuraavan linkin takana: https://kuhmofestival.fi/muut-konsertit/

Kuhmon, Kainuun, Ylä-Kainuun ja Paltamon Osuuspankit ovat Kuhmon Kamarimusiikin pääyhteistyökumppaneita.

Kommentoi facebook-julkaisun alle KEVÄTKONSERTTI ja tykkää sivusta ja julkaisusta, niin olet mukana 10 konserttilipun arvonnassa.

Kilpailuaika on 12.4.-19.4.2023. Torstaina 20.4.2023 arvotaan osallistujista 5 onnekasta, jotka voittavat liput konserttiin kahdelle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisella Facebook­-viestillä. Mikäli emme tavoita voittajaa kahden päivän sisällä arvonnasta pidätämme oikeuden suorittaa arvonta uudestaan. Palkinnot lähetetään postitse.

Osallistumiskelpoisuus: kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet.

Palkinnon arvo: 30/25 euroa, arpajaisverosta vastaa arpajaisten toimeenpanija.

Muuta:

Kilpailu ei ole Facebookin tai lnstagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai lnstagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä: Kuhmon Osuuspankki, Koulukatu 10, 88900 Kuhmo