Kuusamon Osuuspankki sulkee sivukonttorinsa Käylässä ja keskittää palvelunsa Kuusamon konttoriin

Kuusamon Osuuspankin Käylän konttorin toiminnot yhdistetään pankin pääkonttoriin. Käylän konttori on avoinna viimeisen kerran 28.12.2022.

Konttorin palvelut on siirretty jo aikaisemmin kassapalveluita lukuun ottamatta pääkonttoriin ja konttori on 1.8.2020 alkaen ollut avoinna osa-aikaisesti yhtenä päivänä viikossa klo 9-12. Sulkemisen taustalla on päivittäisasioinnissa tapahtunut asiakaskäyttäytymisen nopea muutos, jonka seurauksena konttorissa asioivat entistä harvemmat asiakkaat.

Käylän konttorin sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Laskujen maksaminen hoituu jatkossakin helpoiten suoramaksuna, e-laskuna tai OP-mobiilipalvelun kautta. Päivittäiset ostokset voi maksaa helpoiten pankki- ja luottokorteilla. Käteistä rahaa voi nostaa Kuusamon konttorin lisäksi keskustassa olevista Otto-automaateista. OttoPlus.- ja TalletusOtto.-automaateilla voi käteisen nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä. Käteistä rahaa voi nostaa osuuspankin korteilla lisäksi K-ryhmän kaupoista ja R-kioskeista.

Konttorin lakkauttamisella ei ole vaikutusta Kuusamon Osuuspankin henkilöstön määrään.

Lisätiedot:

Kari Kivelä, toimitusjohtaja
kari.a.kivela@op.fi
puh. 0400 606 796