Piirroskuva Haminan konttorista ulkoa päin

Haminan konttori muuttaa väistötiloihin - konttori suljettu 13.5.

OP Kymenlaakson Haminan konttori uudistetaan koko taloyhtiön käsittävän peruskorjauksen yhteydessä. Konttori muuttaa väistötiloihin remontin ajaksi ja on suljettuna perjantaina 13.5. Väistötilat avautuvat maanantaina 16.5.

OP Kymenlaakson Haminan konttori on suljettuna perjantaina 13.5. muuton vuoksi. Pankki- ja vakuutuspalvelut muuttavat remontin alta tien toiselle puolelle, osoitteeseen Kaivokatu 10, ja OP Koti osoitteeseen Sibeliuskatu 32. Väistötilat avautuvat asiakkaille maanantaina 16.5.

Pankki- ja vakuutuspalvelut toimivat väistötiloissa tavalliseen tapaan ajanvarauksella. Kassa- ja neuvontapalvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-13 ja ajan voi varata numerosta 010 257 7500 arkisin klo 9 ja 13 välillä. Neuvotteluaikoja on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 8-19.

Tallelokerokäyntejä rajoitetaan

Käynnistyvä peruskorjaus tulee vaikuttamaan tallelokeroilla asiointiin. Asiakkaita pyydetään varaamaan ennalta aika kerran viikossa tapahtuville tallelokerokäynneille numerosta 010 257 7500. Tallelokeroiden omistajia on informoitu muutoksesta henkilökohtaisella kirjeellä.

Remontti valmistuu alkuvuodesta 2023

Remontin tavoitteena on asiakkaiden sekä henkilöstön viihtyvyyden ja asiointirauhan varmistaminen. Vaikka pankin omassa käytössä olevat tilat pienenevät merkittävästi, on konttorilla jatkossakin saatavilla monipuoliset pankki- ja vakuutus- sekä OP Kodin palvelut. Kaikki toiminnot siirretään kiinteistön toiseen kerrokseen ja asiakkaiden kulkua helpottamaan rakennetaan hissi.

Samaan aikaan pankin tilojen kanssa käynnistyy taloyhtiössä peruskorjaushanke, jossa keskitytään erityisesti parantamaan talotekniikkaa, mutta uudistetaan myös kiinteistön julkisivu. Julkisivussa hyödynnetään aurinkopaneeliteknologiaa.

– Vastuullisuusohjelmamme mukaisesti edistämme kestävää taloutta ja tavoitteenamme on olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. Olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutustamme ja tarkastelleet remonttia sekä tilantarvettamme myös tätä taustaa vasten, kertoo varatoimitusjohtaja Pekka Raivisto.

Pankin remontin myötä katutasoon valmistuu kaksi vuokrattavaa liiketilaa, joista toinen on jo vuokrattu ja toinen vielä vapaana. Lisäksi kiinteistössä on muiden osakkaiden vapaana olevia liike- ja varastotiloja.