Laskettelija laskettelurinteessä

Iltamäki Mielakassa omistaja-asiakkaillemme ma 19.2. klo 16-20

Omistaja-asiakkaanamme olet tervetullut viettämään vauhdikasta iltaa koko perheen voimin Mielakan rinnekeskukseen lasketellen, lautaillen tai pulkkaillen.

Mielakan rinnekeskus on varattu omistaja-asiakkaidemme käyttöön maanantai-illaksi 19.2. klo 16-20. Hissit pyörivät maksutta ja voit tulla joko laskettelemaan, lautailemaan tai nauttimaan vauhdin hurmasta pulkkamäessä.

Laskettelukoulu kouluikäisille lapsille ja nuorille

Tarjoamme laskettelu- ja lautailuopastusta kouluikäisille lapsille ja nuorille Mielakan ammattitaitoisten hiihdonopettajien johdolla. Noin tunnin mittaiset laskettelu- ja lautailuopastukset alkavat klo 17.00 ja molempiin ryhmiin mahtuu 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Opastukseen voi tulla joko omilla tai vuokravälineillä.

Välinevuokraus ja oheispalvelut

Mielakka tarjoaa välinevuokraukset illan ajaksi etuhintaan 20 euroa/paketti, joka sisältää laskettelusukset tai lumilaudan, monot, sauvat ja kypärän. Vuokravälineitä on tarjolla rajallinen määrä ja etusijalla ovat opastukseen tulevat eikä välineitä voi varata etukäteen. Vuokraamo avautuu jo klo 15.

Myös kahvio palvelee klo 15 alkaen ja kodassa voi paistaa makkaraa laskettelun lomassa. Tunnelmassa mukana on tietenkin myös Hippo, joka on tavattavissa klo 17-18.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan iltamäkeen koko perheen voimin! Ilmoittautuminen avautuu 21.1. ja päättyy 15.2. tai tapahtuman täyttyessä (maksimiosallistujamäärä on 550 henkilöä).

Ilmoittautumislinkin löydät OP-mobiilista: Muut > Omistaja-asiakas > Kumppaneidemme tarjoamat edut > Tapahtumat