Avoimia paikkoja – Henkilörahoituksen asiakkuusasiantuntija

Haemme OP Länsi-Suomeen Asiakkuusasiantuntijoita tai sellaisiksi valmennettavia henkilöasiakkaiden rahoitustehtäviin.  

Mitä tehtävä pitää sisällään? 

Tehtävääsi kuuluu asiakkaidemme kokonaisasiakkuuden laadukas hoito erityisesti rahoitushankkeissa. Roolisi ja vahvuutesi huomioiden vastaat mahdollisesti myös uusasiakashankinnasta. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille kokonaisvaltaista palvelua hyödyntäen koko OP Ryhmän palvelutarjontaa ja eri tuotealueita. 

Vahva myyntihenkisyys ja tuloksentekokyky ovat luonnollinen osa rooliasi. Sinun tulee itsenäisesti kontaktoida asiakkaita ja toteuttaa myyntiä eri tuotealueilla. Tämä edellyttää aktiivisia asiakaskohtaamisia ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamista, jotta voit tarjota heille parhaat räätälöidyt ratkaisut vastaamaan heidän elämäntilannettaan. Tämä on erittäin tärkeää meille OP:ssa, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja auttaa heitä saavuttamaan taloudellisesti tasapainoinen tulevaisuus. 

Toivomme sinulta

Sinulla on kiinnostusta rahoitustehtäviä kohtaan, aikaisempi kokemus finanssialalta on eduksi. Sinulta löytyy intohimoa asiakastyöhön. Sinulla on innostunut ja yritteliäs asenne sekä myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä. Haluat ja kykenet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen tutkintoa (voit olla myös juuri valmistumassa).

Ensisijainen työskentelypisteesi on Porissa tai Raumalla. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössä. Mikäli sinulla ei ole vielä aiempaa kokemusta rahoitusalalta, me valmennamme sinut. Tärkeintä on, että sinulla on aktiivinen asenne oppia ja ottaa haltuun vaativa ja myynnillinen asiakastyö. Tällöin tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi asiakkuusneuvoja. 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Meillä on kattava työterveyshuolto, vakuutusturva ja tuemme monipuolisesti työhyvinvointia. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi 18.3.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja Yasmin Ruohomäki, p. 050 4046480, ajankohtina 7.–8.3. ja 11.–15.3. klo 15–16.30 sekä pankinjohtaja Satu Lehtinen, p. 044 7141410, ajankohtina 8.3. klo 10–14 ja 12.3. klo 11–14.