Haemme Länsi-Suomen Osuuspankin Yrityspankkiin – hae 12.12. mennessä

Tulevaisuuden finanssialan ammattilaista

Koulutamme sinut tehtävään, missä vastaat osana asiakkuustiimiä yritysten sekä omistajayrittäjien finanssipalveluista. Päivittäisessä työssäsi neuvottelet ja toteutat erilaisia, onnistuneita palveluratkaisuja esimerkiksi yritysten maksuliike- tai rahoituspalveluihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Mitä odotamme sinulta?

Olet myyntihenkinen, ulospäinsuuntautunut, analyyttinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vastata sekä ylittää heidän odotuksensa. Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita ja työskentelet systemaattisesti sekä tehokkaasti. Sinulla on tulostavoitteellinen ote ja hyvät tiimityötaidot sekä halu kehittää ja syventää omaa osaamistasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai opintosi ovat loppusuoralla. Arvostamme positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Toimit joustavasti kaikissa palvelukanavissa: puhelimessa, verkossa ja kasvotusten. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa, kehittää ja hyödyntää omaa osaamistasi. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme.

Kuulostiko tämä sinulta?

Haluamme kuulla lisää sinusta, osaamisestasi ja onnistumisistasi OP:n Uramahdollisuudet -sivuston kautta 12.12.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian. Jos tehtävä kiinnostaa, ethän aikaile hakemuksen lähettämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Minna Uusitalo, puh. 050 367 2675 tai yrityspankinjohtaja Vesa Rosendahl, puh. 044 7141 405.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on 6,5 miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.