Omistaja-asiakkaana voit nyt vaikuttaa paikallisiin vastuullisuustekoihin – osallistu kyselyyn 29.10.2023 mennessä

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oman pankkinsa vastuullisuustekojen valintaan 18.9.–29.10.2023 järjestettävän Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn kautta.

Nyt kolmatta kertaa järjestettävään Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn vastaamalla omistaja-asiakkaat pääsevät kertomaan, mihin vastuullisuuteen liittyvään teemaan he haluaisivat kohdistaa oman osuuspankkinsa vastuullisuustekoja. Vuonna 2022 kyselyyn osallistui yli 1300 OP Länsi-Suomen omistaja-asiakasta. Valtakunnallisesti kyselyyn osallistui 43 000 omistaja-asiakasta.

– OP Länsi-Suomi tukee vuosittain merkittävillä teoilla ja summilla toimialueensa hyvän elämän edellytyksiä, esimerkiksi vuonna 2022 lahjoitimme yhteensä 120 000 euroa alueen lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja mahdollistimme tuellamme kesätyöpaikan 60 nuorelle. Meille on tärkeää tietää, millaista vastuullisuutta omistaja-asiakkaamme arvostavat ja millaiseen vastuullisuustyöhön pankin tulisi panostaa. Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn avulla nämä mielipiteet tulevat esille, ja pystymme kohdistamaan tekoja koko toimialueellemme, OP Länsi-Suomen henkilöstöjohtaja Anna Tomula kertoo.

Vuonna 2022 OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaat nostivat kyselyssä tärkeiksi teemoiksi niin nuorten työllistymisen ja koulutusten edistämisen kuin lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisen.

– Kyselyssä annettujen vastausten avulla pystymme tekemään helpommin päätöksiä erilaisiin vastuullisuustekoihin osallistumisesta ja esimerkiksi paikallisten yhteistyökumppanuuksien, sponsorointien tai lahjoitusten kohdistamisessa, Tomula muistuttaa. – Tänä vuonna olemme esimerkiksi järjestäneet Varmuutta verkkoon -digiopastuksia senioreille ja taloustaito-opetusta yli tuhannelle nuorelle. Vuosittain mahdollistamme tuhansien lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn osallistuminen on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Kyselylinkki ja lisätietoa löytyy OP Median Kaikkien aikojen tekoja -sivulta.

Lisätiedot

OP Länsi-Suomi, henkilöstöjohtaja Anna Tomula, p. 044 7141 301, anna.tomula (a) op.fi