OP Koti Länsi-Suomi Oy myy isännöintiliiketoiminnan Oiva Isännöinti Satakunta Oy:lle

OP Koti Länsi-Suomi Oy myy isännöintiliiketoiminnan Oiva Isännöinti Satakunta Oy:lle. Sopimus liiketoiminnan myynnistä on allekirjoitettu 23.10.2023 ja liiketoiminnan siirtyminen tapahtuu 1.11.2023.

OP Länsi-Suomi ja sen omistama tytäryhtiö OP Koti Länsi-Suomi Oy keskittyvät OP Ryhmän päivitetyn strategian mukaisesti finanssipalveluiden ja kiinteistövälityksen sekä -vuokrauksen tarjoamiseen ja kehittämiseen Satakunnassa. OP Koti Länsi-Suomi Oy:n kiinteistövälitys ja vuokraustoiminnot jatkuvat siten nykyiseen tapaan.

OP Koti Länsi-Suomi Oy:llä on isännöintipalveluita pääasiallisesti Porissa, Raumalla ja Eurassa ja se hoitaa yli 400 taloyhtiön isännöintiä henkilöstön määrän ollessa 31. Liiketoimintakauppa ei vaikuta henkilöstön työsuhteisiin, vaan työntekijät siirtyvät Oiva Isännöinti Satakuntaan niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

- OP Koti Länsi-Suomen isännöintiliiketoiminta on erinomaisessa kunnossa sekä asiakaspalvelun, ammattitaidon että kannattavuuden näkökulmista. Erityisesti digitaalisten työvälineiden ja palveluiden kehittäminen isännöintialalla on tulevaisuuden menestyksen ja asiakkaiden palvelukokemuksen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Näihin kehityshaasteisiin Oiva Isännöinnillä on alaan keskittyvänä valtakunnallisena toimijana erinomaiset edellytykset, OP Koti Länsi-Suomen hallituksen puheenjohtaja Matti Kiuru toteaa.

-Oivan tavoitteena on laajentua hankkimalla toimintaansa alueidensa parhaita isännöintitoimistoja.
OP Koti Länsi-Suomen isännöintiliiketoiminta täyttää nämä vaatimukset erinomaisesti. Oiva etsii joukkueeseensa juuri tällaisia aidosti paikallisia ja asiakasta lähellä olevia, isännöintialan uudistamisesta innostuvia toimijoita. Tuttu isännöitsijä toimii jatkossakin asiakkaan apuna, mutta saa tuekseen vielä Oivan leveät hartiat, meidän monialaisen huippuosaajien tiimimme sekä jatkuvasti kehittyvät, modernit digitaaliset työkalumme, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

Kaupalla ei ole vaikutusta OP Koti Länsi-Suomi Oy:n asiakkaiden isännöintipalveluihin, vaan ne jatkuvat sopimusten mukaisesti. Palvelut jatkuvat myös nykyisissä toimipisteissä.

Lisätietoja
OP Koti Länsi-Suomi Oy; hallituksen puheenjohtaja Matti Kiuru, p. 044 714 1400
Oiva Isännöinti Group Oy; liiketoimintajohtaja Mikko Niskanen, p. 050 051 4539