OP Länsi-Suomi hakee finanssialan ammattilaisia Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän

Haemme positiivisia ja tavoitteellisia työkavereita, joille asiakkaiden auttaminen ja oikeanlaisten ratkaisujen etsiminen on sydäntä lähellä. Voit olla finanssialalle tuleva tai jo vahvat kannukset hankkinut, kokenut osaaja. Tulevaa tehtävääsi voidaan räätälöidä mielenkiintosi ja osaamisesi puitteissa joko rahoitukseen, sijoittamiseen tai päivittäispalveluun. Työsuhteesi voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Haemme osaajia niin henkilö- kuin yritysasiakassektorille, joten kerrothan hakemuksessasi minkälaisissa työtehtävissä olet parhaimmillasi.

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille arvokkaimman asian eli asiakkaidemme parissa. Monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä neuvot ja opastat palveluidemme käytössä sekä tarjoat tarpeisiin sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitse. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Tunnistatko tästä itsesi?

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, aktiivinen ja oma-aloitteinen henkilö ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta. Haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme perehdytyksen, tuen sekä monipuolisten työtehtävien avulla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meille työn ilo ja yhdessäohjautuva osaamisen kehittäminen on tärkeää. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä huipputiimissä sekä tilaisuuden kartuttaa finanssialan osaamista toimialueen vahvimmassa pankissa. Saat myös käyttöösi monipuoliset ja kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Miten tästä eteenpäin?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkille! Ilmoitathan hakemuksessasi millä alueella (Pori, Rauma, Kankaanpää) olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla auto käytössäsi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2022 mennessä Uramahdollisuudet-sivuston kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Ville Aalto-Setälä, puh. 044 7141 455 ja asiakkuusjohtaja Satu Lehtinen, puh. 044 7141 410.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut kuusi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 132.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten. Tutustu meihin somessa!


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.