Otsolan verkkoluennot syksyllä 2022

Olemme järjestämässä seuraavia verkkoluentoja Otsolan kansalaisopistossa:

Varmuutta verkkoon
Ilmainen verkkoluento
Ti 20.9.2022 klo 17.30–19.00
Luennoitsija Emma Paukamainen
Kaipaatko opastusta sähköisiin pankkipalveluihin? Tule mukaan Varmuutta verkkoon -luennolle kuulemaan, miten voit hoitaa pankkiasiasi verkossa turvallisesti ja helposti. 

Yleisimmät lainopilliset asiakirjat kuntoon
Ilmainen verkkoluento
Ti 27.9.2022  klo 17.30–19.00
Heidi Widbom
Miten edunvalvontavaltuutuksella voi varautua etukäteen, jos ei pystykään hoitamaan itse asioitaan? Puhutaan testamentista ja miksi se olisi hyvä päivittää aika ajoin muuttuvien elämäntilanteiden myötä.

Osake- ja ETF-sijoittaminen: Vinkkejä aloittelevalle sijoittajalle
Ilmainen verkkoluento
Ti 4.10.2022 klo  17.30–19.00
Luennoitsijat Jenna Mäntyvaara ja Johanna Mustikkavaara
Kiinnostaako suoriin osakkeisiin sijoittaminen tai ETF:ien maailmaan tutustuminen? Mitä ovatkaan kasvu- tai arvo-osakkeet? Käydään myös läpi, miten ETF:iä kannattaa hyödyntää sijoitussalkussa. Tämä luento on suunnattu aloitteleville sijoittajille, jotka kaipaavat vinkkejä osakepoimintaan ja omaan sijoitussuunnitelmaan sopivan osakesalkun muodostamiseen.

Miten teen vastuullisia valintoja sijoituksissani
Ilmainen verkkoluento
Ti 18.10.2022 klo 17.30–19.00
Luennoitsija Johanna Mustikkavaara
Vastuullisuus on yksi kasvavista sijoittamisen trendeistä. Mitä tarkoittaa ESG? Luennolla pureudutaan sanoihin kirjainyhdistelmän takana. Saat myös vinkkejä, miten voit muokata omia sijoitusvalintojasi vastuullisempaan suuntaan ja mihin asioihin sijoituspäätöstä tehdessä kannattaa huomiota kiinnittää, jos vastuulliset valinnat ovat sinulle tärkeitä. Oli kyse sitten rahastoista, osakkeista tai ETF:stä.