Multian Osuuspankin toimitusjohtaja vaihtuu

Multian Osuuspankin hallintoneuvosto nimitti 1.2.2024 asiakkuuspäällikkö, tradenomi Elina Jalavan uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut pankin palveluksessa vuodesta 2013 alkaen.

”Otan tehtävän innostuneena vastaan. Olen ylpeä pienestä, mutta vahvasta 108-vuotiaasta pankistamme ja luotsaan sitä mielelläni seuraaviin vuosiin.” Elina Jalavalla on kokemusta pankkialalta eri tehtävistä 21 vuoden ajalta. ”Olen kotoisin Keuruulta ja asunut 16 vuotta Multialla, josta molemmat vanhempani ovat kotoisin. Olen sitoutunut seutukuntaan ja maaseudun elinvoiman edistäminen on minulle tärkeää. Uskon tämän olevan merkittävä tekijä työssäni viihtymisen ja onnistumisen kannalta.”

Nykyinen toimitusjohtaja Arto Laitinen on ollut pankkialalla töissä 35 vuotta, josta Multian Osuuspankin toimitusjohtajana 21 vuotta. ”On aika siirtyä eläkkeelle ja omiin hommiin. Lähes aina on ollut mukava tulla töihin hoitamaan ihmisten asioita ja pankkia yhteistyössä osaavan henkilökunnan sekä hallinnon kanssa. Pankki on erittäin hyvässä kunnossa ja se on helppo jättää seuraajalle. Odotan uutta elämänvaihetta, kun aikaa jää enemmän metsänhoitoon, harrastuksille, perheelle, ehkä vähän yritystoimintaankin.”

Toimitusjohtajan vaihdos toteutuu ensi kesän aikana. Arto Laitinen on suunnitellut järjestävänsä läksiäiskahvit ennen kesälomakautta ja Elina Jalava tarjoaa tulokahvit loppuvuoden aikana.