Pohjois-Savon Liikunnan Risto Kovanen ja Henri-hippo

Lasten minimarathon on nyt Hippo-luistelu!

Hippo-luistelu on leikkimielinen luistelukilpailu 10-vuotiaille ja nuoremmille tytöille ja pojille.

Lauantaina 24.2.2024 järjestettävä Hippo-luistelu on maksuton tapahtuma, jossa jokainen osallistuja palkitaan Hippo-mitalilla. Hippo-luistelu luistellaan n. 200 metrin ovaalin muotoisella radalla. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

- Ehdotimme pari vuotta sitten OP Pohjois-Savolle Hippo-luistelun toteuttamista Finland Ice Marathonin yhteydessä. Nyt pitkä haave toteutuu! Jaamme paljon samoja arvoja Hippo-toiminnan kanssa. Tärkeintä on yhdessäolo ja hyvä fiilis, ei otsa rypyssä suorittaminen. Liikunnan ilo ja onnistumisen kokemukset kuuluvat kaikille, toteaa Finland Ice Marathonin järjestäjän Pohjois-Savon Liikunnan tapahtumapäällikkö Esa Pietikäinen.

- Aivan mahtavaa, että voimme nimetä yhteistyösopimuksen myötä FIMin lasten luistelun Hippo-luisteluksi. OP Pohjois-Savo on Pohjois-Savon Liikunnan tapaan tunnettu maakunnallinen toimija ja arvomme yhdistyvät mm. liikunnan edistämisessä hyvin toisiinsa. Meillä on ollut aiempina vuosinakin runsaasti erilaista yhteistyötä ja olemme muun muassa saaneet OP Pohjois-Savolta merkittävän lahjoituksen vähävaraisten perheiden tukirahastoommekin, kertoo Pohjois-Savon Liikunnan aluejohtaja Risto Kovanen.

- Liikkuminen ja harrastukset ovat isossa roolissa lasten ja nuorten elämässä, ja niillä on aivan keskeinen merkitys kaikenikäisten ihmisten hyvinvoinnissa. Pankkimme tekee laajasti yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, ja tavoitteenamme on mahdollistaa mahdollisimman monelle pohjoissavolaiselle lapselle ja nuorelle vapaa-ajan harrastus sekä tukea lasten liikkumista myös erilaisten matalan kynnyksen liikuntatapahtumien kautta, pankinjohtaja Kati Kytökorpi sanoo.

OP Ryhmän Hippo-hahmot ovat kannustavia kavereita, jotka ovat läsnä arjessa. Hippo edistää koko perheen yhteistä tekemistä ja tukee arjen fiksuja valintoja. Hippo-kisat, liikuntakerhot ja tapahtumat toteutetaan yhdessä paikallisten urheiluseurakumppaneiden kanssa.

OP Pohjois-Savon paikallisuuden ydin on omistaja-asiakkuus. Sen ansioista OP Pohjois-Savo toimii aina oman toimialueen hyväksi kehittämällä omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. OP Pohjois-Savolla on yli 83 000 omistaja-asiakasta.

- Tälläkin yhteistyöllä toteutamme omistaja-asiakkaiden toivetta tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa pankin vastuullisuustyössä tänä vuonna, jatkaa Kytökorpi.

Lue lisää Hippo-luistelusta
 

40. FINLAND ICE MARATHON 24.2.2024

Finland Ice Marathon (FIM) on ainutlaatuinen Kallaveden luonnonjäällä järjestettävä luistelutapahtuma, joka järjestetään jo 40. kerran Kuopiossa. FIM on Suomen vanhin ja tunnetuin luonnonjäällä järjestettävistä luistelutapahtumista. Lajeina luistelu, sauvaluistelu ja potkukelkkailu.