OP Pohjois-Savon johtoryhmä jatkaa uudistumista – haemme riskienhallintajohtajaa

OP Pohjois-Savo järjestelee uudelleen johtoryhmätehtäviä ja pankki käynnistää riskienhallintajohtajan rekrytoinnin.

OP Pohjois-Savon toimitusjohtajana toimii 1.12.2022 toimeen valittu Mikko Vepsäläinen. Aiemmin johtoryhmätasolla mm. riskienhallinnasta vastannut pankinjohtaja Kati Kytökorpi vastaa jatkossa henkilöstöstä ja kulttuurista, taloudesta ja hallinnosta sekä vastuullisuudesta ja viestinnästä. Kytökorpi toimii myös toimitusjohtajan sijaisena. Pankinjohtaja Pasi Tuomaisen vastuualueena on henkilöasiakasliiketoiminta ja pankinjohtaja Antti-Jussi Pitkälän vastuualueena OP Private- ja yritysasiakasliiketoiminnot. Tehtävien uudelleen järjestelyn myötä pankki hakee riskienhallintajohtajaa vastaamaan pankin riskienhallinnasta ja sääntelyn noudattamisesta.  

-Johtoryhmätehtävien uudelleen järjestämisellä haluamme varmistaa riittävän henkilöresurssoinnin myös johtoryhmätason tehtävissä ja näin varmistaa toiminnan jatkuvuutta. Pankin strategian mukaisesti haluamme entistäkin vahvemmin panostaa henkilöstöön ja kulttuuriin, ja uskon, että tämä uudistuminen tukee tavoitettamme, toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen kertoo.

-Luonnollisesti haluamme jatkossakin varmistaa, että toimintamme on kestävää, vastuullista ja sääntelyn mukaista. Tehtävien uudelleen järjestelyllä pyrimme vastaamaan myös kasvaneisiin hyvän hallinnon vaatimuksiin, Vepsäläinen jatkaa.

Helmikuun 1. päivänä avoimeksi tuleva riskienhallintajohtajan tehtävä ja muut OP Ryhmän avoimet tehtävät löytyvät osoitteesta www.op-careers.fi