Poliittinen lakko vaikuttaa OP Ryhmän palveluihin – voi aiheuttaa häiriöitä myös OP Pohjois-Savon palveluihin

Ammattiliitto Pro on ilmoittanut järjestävänsä vuorokauden kestävän poliittisen lakon rahoitus- ja vakuutusalalla 1.2.2024. Lakko vaikuttaa OP Ryhmän palveluihin sekä voi aiheuttaa häiriötä myös OP Pohjois-Savon asiakaspalveluihin.

Työnseisauksen aikana pyrimme turvaamaan sekä henkilö- että yritysasiakkaiden tärkeimmät palvelut, kuten verkkopalvelut, korttimaksamisen, käteisautomaattien toiminnan sekä palkkojen, eläkkeiden ja laskujen maksun.  

Lakko rajoittaa osuuspankkien konttorien sekä OP:n ja Pohjola Vakuutuksen asiakaspalveluiden aukioloa torstaina 1. helmikuuta 2024. Valtakunnallinen lakko voi aiheuttaa häiriöitä myös asiakaspalveluihin OP Pohjois-Savon konttoreissa.

Lakko vaikuttaa seuraaviin palveluihimme to 1.2.:

  • Nilsiän konttorin kassapalvelut ovat suljettuina
  • Kuopion konttorin arjen raha-asioiden neuvontapalvelut ovat suljettuina. 

 

Pankin asiantuntijat ottavat yhteyttä niihin asiakkaisiin, joiden torstaiksi sovittuihin neuvotteluihin tulee lakon vuoksi muutoksia. Pankki tiedottaa palvelujen toiminnasta op.fi:ssä ja somekanavissa torstaiaamuna 1.2.2024.

OP Pohjois-Savon konttorit palvelevat perjantaina 2.2.2024 normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Lisätietoja konttoreiden palveluajoista 

Lakon aikana käteistä rahaa voi nostaa pankkikortilla automaateista tai K-kauppojen ja Tokmannien kassoilta ostosten yhteydessä (Osta ja nosta -tunnus). Laskuja, joissa on viivakoodi, voi maksaa R-kioskilla. Pankki- ja vakuutusasioita voi hoitaa verkossa www.op.fi ja OP-mobiilissa.