Uudistamme Hippo-hiihtoja ja järjestämme tänä vuonna hiihdot omatoimiseen tyyliin

OP Pohjois-Savo kannustaa lapsia liikkumaan ja järjestää perheiden iloksi omatoimiset Hippo-hiihdot. Jokainen lapsi voi hiihtää turvallisesti lähiladulla oman perheensä kanssa 26.2.-17.3.2024 välisenä aikana. Kaikki osallistujat palkitaan diplomilla ja osallistumispalkinnolla.

- Haluamme kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä. Arki voi lapsiperheissä olla varsin kiireistä ja aikataulutettua. Helpoiten liikkuminen yhdessä onnistuu kodin lähiympäristössä tai loma-aikana. Haluamme uudistaa Hippo-hiihtoja ja mahdollistaa niihin osallistumisen laajasti koko pankin toimialueella. Näistä ajatuksista lähti idea omatoimisista Hippo-hiihdoista, kertoo OP Pohjois-Savon pankinjohtaja Kati Kytökorpi.

OP Pohjois-Savon järjestämät Hippo-hiihdot on vuosittain liikuttanut useita satoja lapsia eri puolilla pankin toimialuetta. Hippo-tapahtumat ovat monelle ensimmäinen kosketus pankkimaailmaan kuin itse urheiluunkin. Ensimmäiset OP Pohjois-Savon omatoimiset Hippo-hiihdot järjestetään yhteistyössä Leppävirran Virin kanssa.

- Liikkuminen ja harrastukset ovat isossa roolissa lasten ja nuorten elämässä, ja niillä on aivan keskeinen merkitys kaikenikäisten ihmisten hyvinvoinnissa. Pankkimme tekee laajasti yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, ja tavoitteenamme on mahdollistaa mahdollisimman monelle pohjoissavolaiselle lapselle ja nuorelle vapaa-ajan harrastus sekä tukea lasten liikkumista myös erilaisten matalan kynnyksen liikuntatapahtumien kuten Hippo-tapahtumien kautta, Kytökorpi jatkaa.

- Hiihto on parasta vauhdin hurmaa. Kunto kasvaa ja Hippo hurraa. Kilometrit ilmoita monta sait ja kohta yllätyksen postiluukusta hait, Leppävirran Virin seurakoordinaattori Reetta Nenonen kannustaa osallistumaan Hippo-hiihtoihin ihan joka puolelta Pohjois-Savoa.

- Keräämme ilmoittautumisen yhteydessä myös hiihdettyjen matkojen pituuksia. On mielenkiintoista nähdä, saammeko yhdessä hiihdettyä Pohjois-Savon vai peräti Suomen ympäri, Nenonen jatkaa.