OP Koti Itä-Suomen toimitusjohtajaksi on valittu Anu Heiskanen

OP Koti Itä-Suomen liiketoimintajohtaja ja toimitusjohtajan sijainen tradenomi, eMBA-opiskelija Anu Heiskanen on valittu OP Kodin toimitusjohtajaksi.

Anu Heiskasella on monipuolinen ja pitkä kokemus asuntokaupan alalla, ja viimeiset 6 vuotta hän on työskennellyt OP Kodissa ensin myyntijohtajana ja myöhemmin liiketoimintajohtajana.

OP Koti Itä-Suomi toimii laajasti itäisen Suomen alueella. Yrityksellä on toimistot Mikkelissä, Joensuussa, Kuopiossa, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Varkaudessa, Iisalmessa ja Nurmeksessa. OP Kodin palveluihin kuuluvat kiinteistönvälityksen lisäksi vuokravälityksen ja arvioinnin palvelut. Uudessa toimessaan Heiskanen vastaa OP Koti Itä-Suomen strategian mukaisesta johtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä. Heiskanen aloittaa tehtävässään maanantaina 1.4.2024.

- Saimme kokeneen kiinteistönvälitysalan ammattilaisen ja johtajan, joka pystyy vastaamaan organisaation tarpeisiin, OP Koti Itä-Suomen hallituksen puheenjohtaja, OP Suur-Savon pankinjohtaja Maija Skön kertoo.

- OP Koti Itä-Suomessa on upea, osaava henkilökunta, jonka kanssa lähdemme yhdessä rakentamaan asiakkaillemme entistäkin laadukkaampaa asunnonvaihtokokemusta. Pidän jatkuvaa osaamisen kehittämistä, nopeaa asiakaskäyttäytymisen muutokseen reagointia sekä sidosryhmäyhteistyön tiivistämistä tärkeänä, sanoo Anu Heiskanen.

OP Koti Itä-Suomi palvelee asiakkaitaan laajasti itäisen Suomen alueella. Meillä on toimistot Mikkelissä, Joensuussa, Kuopiossa, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Varkaudessa, Iisalmessa ja Nurmeksessa. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälityksen lisäksi vuokravälityksen ja arvioinnin palveluita ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella; tunnemme toimialueemme kuin omat taskumme ja kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun, OP Kotiin. Meillä työskentelee noin 60 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista, liikevaihtomme on 6,5 miljoonaa euroa ja tavoitteemme on kasvaa entistä suuremmaksi toimijaksi Itä-Suomessa. OP Koti Itä-Suomen omistavat Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Suur-Savon Osuuspankit.