Reppukeräys_kuva

Reppu joka selkään – OP Pohjois-Savossa reppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

HOPE ry ja OP keräävät kolmatta kertaa yhteistyössä heinäkuun ajan koulureppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille yhteensä 67 paikkakunnalla. Kuka tahansa voi osallistua keräykseen Pohjois-Savossa tuomalla koulurepun tai penaaliin OP Pohjois-Savon Kuopion konttoriin sen aukioloaikoina 1.7.2019-31.7.2019.

Moni meistä muistaa vieläkin ensimmäisen koulureppunsa. Reppu joka selkään -keräyksen avulla varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa tämän muiston. HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta, mutta pian apua kaivataan etenkin jännittävän koulutien alkaessa. Uudet koulureput selässään ekaluokkalaiset pääsevät aloittamaan koulutiensä samalta viivalta.

Koulun alkaminen ei ole kaikille positiivista jännitystä täynnä. Kiitos jo etukäteen lahjoittajille, että koululaiset saavat avullanne uudet reput sekä penaalit. Aikuiset, pidetään korvat ja silmät auki ja sanotaan ei kaikelle kiusaamiselle, kannustaa ja kiittää HOPE ry toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen koulutien aloittajalle. Penaaliin lahjoittaja voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen. Pohjois-Savon alueella lahjoituksia jaetaan myös muille kuin koulun vasta aloittaville, mikäli keräysmäärä vastaa aikaisempien vuosien tasoa. Keräyspisteelle voi siis tuoda myös vanhemmille opiskelijoille sopivia reppuja ja lahjoituksia. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan uusia. Kampanja alkaa maanantaina 1. heinäkuuta ja jatkuu 31. heinäkuuta asti. Meille OP Pohjois-Savossa on tärkeää olla tukemassa paikallisesti lasten ja nuorten hyvinvointia ja se on osa vastuullisuuttamme. Haluamme kiinnittää yhdessä HOPE ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme tekoihin, sanoo toimitusjohtaja Seppo Pääkkö.

Lahjoituksen voi toimittaa heinäkuussa OP Pohjois-Savon Kuopion konttoriin keräyspisteelle arkisin 09.30-16.30 tai postitse osoitteella OP Pohjois-Savo, Puijonkatu 25, 70100 Kuopio. Konttorista löytyvällä lahjoituspisteellä voi myös kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan repun saajille.

Reppukeräys järjestetään kolmatta kertaa. Keräys alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. Vuonna 2018 reppuja kerättiin 2500 lapselle eri puolilla Suomea. Vuonna 2019 reppuja kerätään konttoreissa ympäri Suomen lähes 70 paikkakunnalla.

OP Pohjois-Savo on täyden palvelun pankki, joka kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi sen suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankissamme on kattava tuotevalikoima sekä henkilö- että yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tarjoamme nykyaikaisia tuotteita ja palveluita jokaiseen elämäntilanteeseen; perinteisistä pankkipalveluista erilaisiin vakuutus- ja sijoitustuotteisiin, vaativiin varallisuudenhoitopalveluihin sekä lainoihin, lainopillisiin palveluihin ja OP-Kodin palveluihin. Pankkimme paikallisuuden ydin on omistaja-asiakkuus. Sen ansioista toimimme aina oman toimialueemme hyväksi kehittämällä omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön taloudellista menestystä ja hyvinvointia.

Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.