Yli 2500 koululaista sai uudet reput Hope ry:n ja OP Ryhmän keräyksen kautta

Moni koululainen sai jälleen keräyksen ansiosta itselleen uuden koulurepun. HOPE – Yhteisesti ja yhdessä ry ja OP Ryhmä keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitettiin koulutietään aloittaville vähävaraisten perheiden lapsille. Keräys sai liikkeelle tuhannet ympäri Suomen – Kuopiossa kerättiin yhteensä 123 reppua.

Ensimmäinen koulureppu jättää usein pitkäaikaisen muistijäljen. Jo kuudetta kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saisi kokea saman myös tänä vuonna. Vähävaraisten lapsiperheiden tilanne on heikentynyt entisestään ja HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta. Uudet koulureput selässään pienet koululaiset pääsevät aloittamaan koulutiensä samalta viivalta.

OP Ryhmä on toimittanut reput elokuun alussa HOPE ry:lle, joka lajitteli ja jakoi lahjoitukset suoraan koulutietään aloittaville. Keräyksen avulla saimme kerättyä yhteensä yli 2500 reppua sekä lukemattoman määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä eri puolilla Suomea osuuspankeissa. Kuopiossa mukaan keräykseen lähti myös useat yhteistyökumppanit lahjoituksillaan.

– Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia konkreettisilla teoilla osana vastuullisuustyötämme. Olemme iloisia, että näin moni asiakkaistamme ja henkilöstöstämme lähti yhdessä tekemään hyvää ja osallistui keräykseen. Iso kiitos vielä kaikille lahjoittajille, sanoo OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö.

Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.