Opiskelija - työharjoittelijaksi OP Pohjois-Savoon?

Työharjoitteluhaku käynnissä 12.9. saakka. Työharjoittelun kautta sinulle avautuu mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä finanssialalta. Tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia toteuttaa oppimaasi käytännössä työharjoittelun kautta. Lisäksi pääset tutustumaan pankkiimme erinomaisena tulevaisuuden työpaikkana.

OP Pohjois-Savo on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen osuuspankki, joka toimii Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa, Nilsiässä, Leppävirralla ja Suonenjoella. Asiakkaitamme palvelee yhteensä 170 asiantuntijaa. 

Toivomme joukkoomme lisää iloisia, vastuuntuntoisia, ulospäin suuntautuneita ja myyntihenkisiä tulevaisuuden tähtiä, joilla on positiivinen asenne.

Työharjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on päivittäispalveluihin liittyvä asiakaspalvelu ja asiakkaiden opastaminen. Tehtävässä kohdataan asiakkaita ajanvarauksella, kassapalveluissa sekä Kuinka voin auttaa -palvelussa. Työharjoittelupaikkoja on avoinna Kuopiossa 2-3. 

Kiinnostuitko opiskeluun liittyvästä työharjoittelupaikasta? 

  • työharjoittelijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt
  • työharjoittelu sopii erinomaisesti liiketalouden opiskelijoille, erityisesti myyntiin suuntautuville ja viimeisen vuoden opiskelijoille
  • työharjoittelu alkaa syys-marraskuussa 2021
  • työharjoittelun kesto on 3-5 kk
  • puolet työharjoittelusta on palkatonta ja puolesta maksetaan rahoitusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Näin haet työharjoittelupaikkaa:

  • Lähetä avoin hakemus viimeistään sunnuntaina 12.9.2021 HR-asiantuntija Jaana Matilaiselle, sähköposti: jaana.matilainen@op.fi. 
  • Mainitse hakemuksessasi onko sinulla ajokortti ja/tai oma auto käytössäsi. 
  • Kerro mikä on aikaisin ajankohta, jolloin voit aloittaa työharjoittelusi ja kuinka pitkään harjoittelujaksosi kestää. 
  • Huomioi, että harjoittelu voi alussa olla osa-aikainen eli mikäli sinulla on läsnäolopäiviä koululla, saat niitä varten vapaata.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme työharjoitteluun!

Lisätietoja työharjoittelusta antaa henkilöstöjohtaja Tuula Irmeli Kurki puh. 050 339 4431, sähköposti: tuulairmeli.kurki@op.fi. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään 24.9.2021, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva työharjoittelupaikka.