Punkalaitumen Osuuspankin toimitusjohtajaksi valittiin Hannu Juhe

Punkalaitumen Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi 11.5. pitämässään kokouksessa uudeksi toimitusjohtajaksi hallituksen esityksen mukaisesti kauppatieteiden kandidaatti Hannu Juhen Punkalaitumelta. Juhe työskentelee tällä hetkellä OP Punkalaitumen palvelupäällikkönä ja on ollut tässä tehtävässä syksystä 2017 lähtien.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme 100-vuotiaan pankkimme uudeksi toimitusjohtajaksi pankin toimialueen hyvin tuntevan ja toimintamme kehittämiseen vahvasti sitoutuneen ammattilaisen. Saimme toimitusjohtajan tehtävään runsaasti hyviä hakemuksia, mutta Hannu Juhe erottui joukosta selkeänä valintana, kertoo OP Punkalaitumen hallintoneuvoston puheenjohtaja Tapio Kaunisto.

– Otan innostuneena vastaan uuden tehtävän Punkalaitumen Osuuspankissa. OP Punkalaidun on vakavarainen paikallinen pankki, jolla on myös varaa kasvaa. Haluan kehittää pankin toimintaa asiakkaidemme hyväksi yhdessä pankin henkilöstön ja hallinnon kanssa. Odotan mielenkiinnolla uusia haasteita ja tapaamisia niin uusien, kuin nykyisten asiakkaiden kanssa, Hannu Juhe kertoo.

Juhe aloittaa OP Punkalaitumen toimitusjohtajana marraskuussa. Nykyinen toimitusjohtaja Petri Antila jää eläkkeelle 31.12.