Matematiikkakilpailun palkitseminen

Palkitsimme yläasteiden parhaat laskijat Huittisissa ja Sastamalassa

Marraskuussa alueemme yläasteilla osallistuttiin jälleen MAOL ry:n eli matemaattisten aineiden opettajien liiton järjestämään peruskoulujen valtakunnalliseen matematiikkakilpailuun. Sastamalan ja Satakunnan Osuuspankit ovat olleet tahoillaan jo useamman vuoden mukana palkitsemassa parhaat laskijat omilla alueillaan. Pankit yhdistyivät Satapirkan osuuspankin kanssa toukokuussa OP Satapirkaksi ja myös uudella pankilla oli ilo jatkaa tätä yhteistyötä.

Lapset ja nuoret ovat meille tärkeä kohderyhmä ja haluamme olla vahvasti tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa, koulutusta ja taloustaitoja. Syksyllä tehdyn vastuullisuuskyselyn perusteella lasten ja nuorten tukeminen on yksi tärkeimpiä vastuullisuustekojamme, myös omistaja-asiakkaidemme mielestä.

 

Palkitsimme parhaat laskijat lahjakortein kakkukahvien merkeissä alueellamme seuraavasti:

 

Sylvään yläaste, Sastamala

1 Topi Oksanen, Lauri Ylinen

2 Arttu Ylinen

 

Äetsän koulu, Sastamala

1 Riia Naatula

2 Aaron Pakarinen

3 Aaron Kouvo, Aatu Leinonen

 

Pellonpuiston koulu, Huittinen

1 Emmi Laukkanen

2 Kerttu Niemelä 1

3 Tapio Syrjälä

 

Äetsän koulun opettaja Olli Cederlöfin kommentti kokeesta: Tämän vuoden tehtävät olivat aika tavalla erilaisia verrattuna aikaisempien vuosien kisatehtäviin. Tehtävät olivat nyt suoraviivaisia ja selvästi helpompia kuin aiemmin. Edellisinä vuosina voittajan tulos on ollut usein reilustikin alle puolet täysistä pisteistä, nyt parhaat saivat suurimman osan tehtävistä oikein.