Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 103 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä.

 

Haemme nyt loistavaan joukkueeseemme OP Suur-Savoon uusia asiantuntijoita!

 

Haemme Päivittäispalvelut-tiimiin Savonlinnaan Asiakkuusneuvojaa

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä eli asiakkaidemme parissa. Työssäsi varmistat erinomaisen ja laadukkaan asiakaskohtaamisen niin kasvokkain kuin verkon ja puhelimen kautta. Hoidat ja ratkaiset asiakkaan päivittäisiä pankki- ja raha-asioita. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeitansa ja teet rohkeasti ratkaisuesityksiä. Tehtävässä toimit itsenäisesti ja hyvässä yhteistyössä tiimi -pankki ja ryhmätasolla eri toimijoiden kanssa.

Lue lisää ja hae 21.1.2024 mennessä täällä.

Haemme henkilöasiakasrahoitukseen Asiakkuusneuvojia/-asiantuntijoita

Tässä tehtävässä vastuullasi on laaja-alainen myynti henkilöasiakkaan rahoitukseen ja talouden turvaamiseen liittyvissä palveluissa digitaalisten kanavien kautta, puhelimessa ja konttorilla. Hoidat asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti eri kanavissa ja etsit parhaita mahdollisia ratkaisuehdotuksia asiakkaiden tilanteisiin hyödyntäen koko tiimisi ja työyhteisösi asiantuntijuutta. Kohtaat asiakkaita hyvin erilaisissa elämäntilanteissa ja hoidat heidän arkeensa liittyviä rahoitusratkaisuja lainan elinkaaren eri vaiheissa sekä toteutat asumisen unelmia.

Lue lisää ja hae 21.1.2024 mennessä täällä.

Haemme Yrityspalveluihin Asiakkuusasiantuntijaa

Asiakkuusasiantuntijan tehtävä toimii oivallisena näköalapaikkana pankkimme merkittävimpien yritysasiakkuuksien maailmaan. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä asiakkuusjohtajiemme kanssa palvellen pankkimme yritysasiakkaita sekä konttori- että etäkanavissa, varmistaen omalta osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen syntymisen. Toimit työssäsi myös yritysrahoituksen ja vakuuksien elinkaaren hallintaan liittyvien prosessien toteuttajana.

Suhtaudut ongelmiin ratkaisukeskeisesti ja haluat kehittää toimintaamme jatkuvasti. Tuet ja opastat yritysasiantuntijoitamme yritysasiakkaiden rahoitusprosessiin ja vakuuksien hallintaan liittyvissä asioissa. Pankkimme RS-prosessin hallinnointi sen eri vaiheissa sisältyy myös työtehtäviisi. Roolisi merkitys pankkimme yritysrahoituksen ja yritysvakuuksien hallinnan kentässä on keskeinen ja tärkeä.

Lue lisää ja hae 14.1.2024 mennessä täällä.