Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle – arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Palvelemme lähes 103 000 asiakasta noin 150 asiantuntijan voimin. Kohtaamme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse ja konttorilla. Konttorimme sijaitsevat Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa.

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. Olemme mukana mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia sekä tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä, ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille kunnia-asia.

Haemme nyt OP Suur-Savon yrityspalveluihin yrittäjän henkilökohtaisiin rahoituspalveluihin
 

Asiakkuusneuvojaa /-asiantuntijaa 
 


Asiakkuusneuvojana/-asiantuntijana olet tiimimme muiden asiantuntijoiden mukana varmistamassa ensiluokkaisen palvelukokemuksen koko Suur-Savon Osuuspankin yrittäjäasiakkaille. Työssäsi kohtaat yrittäjäasiakkaitamme monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Tarjoat ja myyt yrittäjä- sekä Private-asiakkaillemme monipuolisia rahoitusratkaisuja. Toimit kumppanina tiimimme asiakasvastaaville sekä OP Private varainhoitajille yrittäjien henkilökohtaisissa rahoituspalveluissa. Kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut hyödyntäen koko OP Ryhmän laajaa asiantuntijajoukkoa.
 


Oikean osaajan tuntomerkit
Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Olet tavoitteellinen, suunnitelmallinen ja vastuullinen tekijä, joka vie aloittamansa asiat huolellisesti loppuun asti. Työskentelytapasi on itseohjautuva ja kykenet organisoimaan, aikatauluttamaan ja priorisoimaan tehokkaasti työtehtäviäsi.  Sinulla on hyvä paineensietokyky sekä kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa myös asiakkaitamme digitaaliseen asiointiin. Rahoitus on keskeisessä osassa tehtävääsi, joten toivomme, että sinulla on jo kokemusta henkilöasiakkaiden rahoittamisesta. 


 

Lue lisää ja hae tehtävää 28.4.2024 mennessä täällä

 

***


 

Haemme loistavaan joukkueeseemme OP Suur-Savoon myös 

 

Luottopäällikköä yritysasiakasrahoitukseen 


Tehtäväsi sijoittuu pankin Luottohallinto-tiimiin, jossa osallistut vahvasti keskitettyyn luottopäätöksentekoon päätöksentekijän roolissa varmistaen rahoituspäätösesitysten korkeaa laatua ja sääntelynmukaisuutta. Olet toiminnan etulinjassa varmistamassa myös luotonannon laadullisten tavoitteiden toteutumista. Työssäsi tuet, ohjeistat ja koulutat neuvottelijoita rahoitushankkeisiin liittyvissä kysymyksissä toiminnan sääntelynmukaisuuden ja oikeiden toimintatapojen osalta. 

 

Me odotamme sinulta 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä työkokemuksen kautta muodostunut vahva osaaminen yritysrahoituksen tehtävistä. Aiempi kokemus luottoriskienhallinnasta sekä toimialakohtainen erityisosaaminen (esim. Maa- ja metsätalous) katsotaan sinulle eduksi.

 

Hallitset itseohjautuvasti ja joustavasti omaa tehtäväkenttääsi, eikä työskentely aikataulupaineen alla saa hikeä nousemaan otsallesi. Sinulla on kyky vastaanottaa ja antaa rakentavaakin palautetta, viihdyt erilaisten ihmisten parissa ja nautit vuorovaikutustilanteista työyhteisössä. Suullinen ja kirjallinen viestintäsi on selkeää. Kykenet priorisoimaan ja organisoimaan tehokkaasti työtehtäviäsi, jotta saat asiat valmiiksi annettujen määräaikojen puitteissa. Suhtaudut avoimin mielin uusiin haasteisiin ja haluat oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. 

 

Lue lisää luottopäällikön tehtävästä ja hae 28.4. mennessä täällä.