Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme loistavaan joukkueeseemme OP Suur-Savoon asiakkuuspäällikköä toimimaan yritysasiakasrahoituksen parissa

 

Työssäsi kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden tarpeet ja innostut löytäessäsi asiakkaalle oikeat ratkaisut. Työssäsi liikut sujuvasti pankkimme talousalueella. Luot erinomaisen asiakaskokemuksen ihmisläheisellä otteella ja hyödynnät OP-ryhmätasoisesti asiakkuustiimisi osaamista asiakkaiden parhaaksi. Työssä menestyminen vaatii hyvää yritysrahoituksen osaamista.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Toimit luontevasti yritysasiakkaiden kanssa kasvokkain sekä erilaisissa sähköisissä kanavissa. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?
Haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä yritysasiakasliiketoiminnassa laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

 

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Kohvakka, tuula.kohvakka(at)op.fi tai puh 040 583 6765. Lue lisää ja hae tehtävää 7.3.2021 mennessä OP Careers -sivuston kautta.

 

***

 

Haemme joukkueeseemme OP Suur-Savoon myös luottoasiantuntijaa 


Luottoasiantuntijana hoidat pankkimme luotonvalvonnan ja luottohallinnon tehtäviä. Osallistut aktiivisesti pankin rahoitus- ja vakuusprosessin eri osa-alueiden ohjeistuksen mukaiseen toteuttamiseen Olet mukana kehittämässä luottopäätösprosessin seurantaa ja raportointia. Luottoasiantuntijan roolisissa kohtaat asiakkaitamme eri kanavissa ja ratkaiset joustavasti asiakkaiden ongelmia. Tuet pankkimme muita rahoituksen asiantuntijoita yhteistyössä muun luottopäätösorganisaation kanssa. 

 

Oikean osaajan tuntomerkit
Toivomme, että sinulla on kokemusta henkilö- ja/tai yritysasiakasrahoituksesta ja ymmärrät riskienhallinnan merkityksen liiketoiminnassa. Olet toimissasi päättäväinen ja sinulla on kyky neuvotella vaikeissakin tilanteissa. Käytät harkintakykyäsi eri vaihtoehtoja punnitessasi, ja pyrit löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun. Hallitset oma-aloitteisesti, itsenäisesti ja joustavasti tehtäväkenttääsi, eikä työskentely kiireen alla saa hikeä nousemaan otsallesi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on halu kehittää osaamistasi. Pitkäjänteisyys, tarkkuus ja systemaattisuus ovat sinua kuvaavia ominaisuuksia. Sekä suullinen, että kirjallinen viestintäsi on selkeää, ja koet erilaisten raporttien käsittelyn ja analysoinnin vahvuudeksesi. Olet vastuullinen ja tavoitteellinen tekijä, ja haluat kehittää sekä omaa osaamistasi, että työyhteisösi toimintaa. Olet innostunut työstäsi ja motivoitunut oppimaan uutta. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä rahoituksen liiketoiminta-alueella laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

 

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Poikela, anu.poikela(at)op.fi tai puh 040 631 5734. Anun tavoittaa parhaiten ma 1.3. klo 9 – 11 sekä ti 2.3. klo 14 – 16 välillä.  Lue lisää ja hae tehtävää 7.3.2021 mennessä OP Careers -sivuston kautta.