Avoimia tehtäviä Päivittäispalvelut- ja Asumisenpalvelut-tiimissä

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. Kohtaamme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse ja konttorilla. 1.4.2022 alkaen konttorimme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä. Palvelemme 150 asiantuntijan voimin noin 120. 000 asiakasta. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

Haemme Päivittäispalvelut-tiimiin

Asiakas-/ asiakkuusneuvojaa 

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä eli asiakkaidemme parissa. Työssäsi varmistat erinomaisen ja laadukkaan asiakaskohtaamisen niin kasvokkain kuin verkon ja puhelimen kautta. Hoidat ja ratkaiset asiakkaan päivittäisiä pankki- ja raha-asioita. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeitansa ja teet rohkeasti ratkaisuesityksiä. Tehtävässä toimit itsenäisesti ja hyvässä yhteistyössä tiimi -pankki ja ryhmätasolla eri toimijoiden kanssa.

Menestyksen avaimet?
Aiempi kokemus myyntityöstä ovat eduksesi tässä tehtävässä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, mutta meille tärkeää on oikeanlainen asenne. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Sinulla on työhön positiivinen ja ratkaisukeskeinen ote. Haluat olla mukana muutoksessa ja kehityksessä ja olet mielelläsi luomassa uusia toimintatapoja. Otat vastuun omasta kentästäsi ja päätöksenteko sujuu sinulta luontevasti. Viestintätyylisi on vakuuttava ja vaikuttava. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot.

Tutkitusti vetovoimaisin – Monta hyvää syytä hakea!
Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, sekä mahdollisuuden olla edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista. 

Tästä eteenpäin
Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi myyntijohtaja Anne Jakonen: anne.jakonen@op.fi, puh. 050 5169749. Annen tavoitat ti 16.11. klo 12–14 ja ke 24.11. klo 15–16. Lähetä CV:si ja hakemuksesi sivuston op-careers.fi kautta viimeistään 28.11.2021. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta. 

 

Haemme Asumisen palvelut-tiimiin 

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa

Tässä tehtävässä vastuullasi on laaja-alainen myynti henkilöasiakkaan rahoitukseen ja talouden turvaamiseen liittyvissä palveluissa digitaalisten kanavien kautta, puhelimessa ja konttorilla. Hoidat asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti ja etsit parhaita mahdollisia ratkaisuehdotuksia asiakkaiden tilanteisiin hyödyntäen koko tiimisi ja työyhteisösi asiantuntijuutta. Kohtaat asiakkaita hyvin erilaisissa elämäntilanteissa ja hoidat heidän arkeensa liittyviä rahoitusratkaisuja sekä toteutat asumisen unelmia. 

Menestyksen avaimet?
Aiempi kokemus henkilöasiakasrahoituksesta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ovat eduksesi tässä tehtävässä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, mutta meille tärkeää on oikeanlainen asenne. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Sinulla on työhön positiivinen ja ratkaisukeskeinen ote. Haluat olla mukana muutoksessa ja kehityksessä ja olet mielelläsi luomassa uusia toimintatapoja. Otat vastuun omasta kentästäsi ja päätöksenteko sujuu sinulta luontevasti. Viestintätyylisi on vakuuttava ja vaikuttava. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot.

Tutkitusti vetovoimaisin – Monta hyvää syytä hakea!
Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, sekä mahdollisuuden kehittyä rahoituksen liiketoiminta-alueella laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista. 

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi myyntijohtaja Eija Piipari: eija.piipari@op.fi, puh. 044 3021431 ma 15.11. klo 10–12 ja ma 22.11. klo 13–15. Lähetä CV:si ja hakemuksesi sivuston op-careers.fi kautta viimeistään 24.11.2021. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta. 

---

Ammattilaiset arvostivat OP:n finanssialan vetovoimaisimmaksi työnantajaksi niin kaupallisella, IT-, laki- kuin humanistisilla aloilla Universumin vuoden 2021 tutkimuksessa.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtäviin valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.