Avoin tehtävä OP Suur-Savossa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle – arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Palvelemme lähes 103 000 asiakasta noin 150 asiantuntijan voimin. Kohtaamme asiakkaitamme verkossa, puhelimitse ja konttorilla. Konttorimme sijaitsevat Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa.

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. Olemme mukana mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia sekä tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä, ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille kunnia-asia.

Haemme nyt OP Suur-Savon Yrityspalveluihin Mikkeliin asiakkuuspäällikkö-valmentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Innostutko muiden auttamisesta ja olet kokenut henkilö-/yritysrahoituksen taitaja? Yritystiimiin rakennetaan uusi valmentajarooli, jonka ydintehtävä on olla yritystiimin rahoituksen tukitehtävien parissa toimivien asiantuntijoiden osaamisen kehittymisen tukena sekä tiimin toiminnan koordinoijana. Toimit itse yhtenä tiimin asiantuntijana ja toteutat tiimin tehtäviä yhdessä kollegoidesi apuna. Olet tiimisi sekä myynninjohdon kanssa pohtimassa toimintamme kehittämistä paremman asiakashyödyn ja työntekijäkokemuksen näkökulmasta. Valmennat yhdessä esihenkilösi ja tiimin toisen valmentajan kanssa havainnoinnin sekä esihenkilövalvonnan keinoin tiimiäsi kehittämään omaa osaamistaan entistä vahvemmaksi. Työpäiväsi voi koostua rahoituksen tukitehtävien suorittamisesta, prosessien kehittämisestä yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa tai erilaisista yksilö/-ryhmäkeskusteluista osaamisen vahvistamiseen liittyen.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa  myyntijohtaja Tuula Kohvakka p. 040 583 6765. 

Lue lisää ja hae tehtävää viimeistään 25.2.2024 täällä