Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

Oletko vaikuttavan markkinointiviestinnän osaaja? Luonnistuuko sinulta sekä strateginen markkinointiviestinnän suunnittelu että toteuttaminen kädet savessa? Kuvaatko itseäsi oma-aloitteiseksi innostajaksi? Onko sinustakin tärkeää, että pankin viestinnän ja toiminnan keskiössä on tyytyväinen asiakas?
 
Haemme nyt osaavaan joukkueeseemme Markkinointiviestintäpäällikköä
 
Tässä tehtävässä vastaat pankkimme viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä vaikuttavuuden seurannasta ja raportoinnista. OP Ryhmän markkinointiviestintää ohjaavat asiakaskokemus ja OP Ryhmän arvot, ja työlläsi tuet pankin liiketoimintaa sekä julkisuuskuvaa vaikuttavalla paikallisella markkinointiviestinnällä ja -tekemisellä OP Ryhmän tukea hyödyntäen. Teet tiivistä yhteistyötä OP Ryhmän viestinnän, pankkimme johdon ja asiantuntijoiden sekä muiden kumppaniemme ja sidosryhmiemme kanssa. Tuet pankkimme johtoa viestinnässä ja innostat myös muuta henkilökuntaa viestinnän toteuttamiseen. Työskentelet roolissasi viestintäpäällikön työparina ja teet sujuvasti töitä yhdessä pankin asiantuntijoiden ja liiketoimintavastuullisten kanssa koko toimialueellamme.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työskentelemme hybridimallilla, eli yhdistämme lähi- ja etätyöskentelyä joustavas

Lue lisää ja hae meille 10.3. mennessä täällä

 

***

Haemme pankkiimme myös Business Controlleria!

Vastaat tehtäväss pankin taloudellisten suunnitelmien ja ennusteiden laadinnasta. Tuet johtoa laadukkaalla taloudellisella raportoinnilla ja tulosanalyysillä. Seuraat kustannusten ja tuottojen kehittymistä. Raportoit proaktiivisesti johdolle löydökset ja havaitut mahdollisuudet sekä riskit.

Lue lisää ja hae meille 11.3. mennessä täällä