Avoin tehtävä

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. 
OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme OP Suur-Savon hallintotiimiin

 

Controlleria

 

Tehtävässä vastaat pankin taloudellisten suunnitelmien ja ennusteiden laadinnasta. Tuet johtoa laadukkaalla taloudellisella raportoinnilla ja tulosanalyysillä. Seuraat kustannusten ja tuottojen kehittymistä ja proaktiivisesti raportoit johdolle löydökset ja havaitut mahdollisuudet sekä riskit. Kehität taseen tuoton aktiivista hallintaa ja tuotat ratkaisukeskeisesti muutosehdotuksia.

 

Tuet pankin riskiperusteista hinnoittelua ja toimit liiketoimintajohdon aktiivisena sparraajana. Sinulla on näkemystä myös pankin kiinteistöomaisuuden hallinnasta. Osallistut hallintotiimin tekemisiin aktiivisella ja innostavalla otteella.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja et hätkähdä paineen alla toimimista, vaan olet energinen osaaja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen sekä esität rohkeasti uusia näkökulmia. Looginen päättelykyky ja ennen kaikkea kyvykkyys hahmottaa syy-seuraussuhteita ovat vahvuuksiasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja tehtävään liittyvien sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii sinulta halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä rahoitusalalla laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

 

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Ihalainen, niina.ihalainen(a)op.fi tai puh 050 5991304. Hae tehtävää 12.3.2020 mennessä: https://op-careers.fi/job/Mikkeli-Controller/591164601/ 

 

Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.