kumppanuus

Hae OP Suur-Savon yhteistyökumppaniksi

OP Suur-Savo on maakunnallisesti merkittävä, vakavaraisuudeltaan ja tulokseltaan vahva pankki. Osuustoiminnallisena yrityksenä meillä on liiketoiminnan lisäksi yhteisöllinen rooli: kannamme vastuuta omalta osaltamme niin omistaja-asiakkaistamme kuin laajemmin paikallisyhteisöistä. Paikallisena toimijana maksamme verot Etelä-Savoon ja jaamme merkittävän osan tuloksesta omistaja-asiakkaillemme OP-bonuksina ja tuotto-osuuksien korkoina.

Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Tämä näkyy mm. osallistumisessa elinvoimaisen toimialueemme kehittämiseen ja paikallisyhteisöjen tukemiseen. Koemme mielekkäiksi ennen kaikkea lapsiin ja nuoriin sekä senioreihin liittyvät hankkeet. Mieluiten lähdemme mukaan myös sellaisiin hankkeisiin, joista omistaja-asiakkaamme voivat hyötyä ja saada etuja. Kohdistamme tukemme seura- ja yhdistystasolle, emme tue yksittäisiä joukkueita tai henkilöitä, emmekä poliittista toimintaa.

Toimintaamme ohjaavat vankat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Odotamme kumppaneiltamme samansuuntaisen arvomaailman jakamista. Tavoitteenamme on win-win-tilanne eli molempia osapuolia hyödyntävä yhteistyö.

Täytä hakemus

Vastaanotamme kaikki yhteistyö- ja kumppanuuspyynnöt oheisen hakemuslinkin kautta. Käsittelemme hakemukset kerran vuodessa: Tee hakemus viimeistään 31.1.2021, käsittelemme hakemukset 21.2.2021 mennessä. Täytä hakemus, kun tavoittelet mm.
* pitkäaikaista tai lyhytaikaista kumppanuutta
* kumppanuutta yksittäiseen tilaisuuteen tai tapahtumaan
* kannatusilmoitusta
* lahjoitusta

Tervetuloa rakentamaan yhdessä kanssamme parempaa tulevaisuutta! Tutustu linkin takaa löytyvän hakemuksen sisältöön ja täytä hakemus huolellisesti. Kiitos!

 

>> Hae kumppaniksemme tästä