OP Suur-Savo hakee asiakasneuvojia työharjoitteluun

Haemme määräajaksi palkalliseen ja kokoaikaiseen harjoitteluun yrityspalveluihin kaupallisen alan opiskelijoita Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan konttoreihimme.

 

Tehtävästä 

 

Meillä tehdään merkityksellistä työtä. Olemme mukana mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia sekä tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä, ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille kunnia-asia.

 

Työtehtäväsi sijoittuvat yrityspalveluihin. Palvelemme toimialueemme yritysasiakkaita kolmenkymmenen yritysasiakkaan pankkipalveluihin erikoistuneen asiantuntijan voimin. Pääset mukaan huippuasiantuntijoista koostuvaan tiimiimme, jossa työskennellään vahvassa yhteistyössä entistä vahvemman asiakaskokemuksen luomiseksi. Toimit tiimimme asiantuntijoiden työparina yrityksen maksuliikepalveluihin liittyvissä projektiluontoisissa tehtävissä. Kohtaat työssäsi yrittäjiä ja yritysasiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. 

 

Etsimämme harjoittelijan tuntomerkit

 

Sovit joukkoomme, jos olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta opintoja kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

 

Haemme positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Miten tästä eteenpäin?

 

Lue lisää ja hae tehtävään 31.1.2024 mennessä täällä