Haemme OP Suur-Savoon viestinnän ja markkinoinnin traineeta

Vahvistamme nyt työyhteisöämme viestinnän ja markkinoinnin traineella!

Oletko sinä markkinoinnin ja/tai viestinnän tuleva moniosaaja, joka janoaa syvempää ymmärrystä viestinnän ja markkinoinnin maailmasta? Tunnetko sisäistä paloa digitaalista markkinointia kohtaan ja olet valmis näyttämään kykysi? Oletko kiinnostunut vastuullisuusasioista finanssisektorilla?

Haemme traineeksi innostunutta ja innostavaa ideanikkaria, joka tuo uusia näkemyksiä pankin viestintään. Toivomme, että pankkimme arvot; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat myös sinulle tärkeitä ja samaistuttavia arvoja. 

Tässä tehtävässä pääset sparraamaan ja kehittämään sisäistä ja ulkoista viestintää eri henkilöstöryhmien kanssa. Suunnittelet ja toteutat erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia yhdessä pankin yhteisölähettiläiden kanssa. Tuotat aktiivisesti materiaaleja ja sisältöjä pankin kanaviin, erityisesti someen. Lisäksi olet mukana toteuttamassa pankin vastuullisuusohjelmaa paikallistasolla ja tuot viestinnässä esille erityisesti pankin vastuullisuustavoitteita ja niitä toteuttavia tekoja.

Lue lisää ja hae maakunnan ykkösjoukkueeseen 13.11.2022 mennessä täällä.