Haemme palvelukseemme asiakkuusasiantuntijaa/-päällikköä

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt pankkiimme asiakkuusasiantuntijaa/-päällikköä  

Työssäsi kohtaat yritysasiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Tarjoat ja myyt asiakkaille laaja-alaisesti yrityksen rahoitus- ja sijoitus ja maksuliikepalveluita. Kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut hyödyntäen koko OP Ryhmän laajaa asiantuntijajoukkoa.

Oikean osaajan tuntomerkit
Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin. Työssäsi liikut pankkimme laajalla toimialueella, pääsääntöisesti joko Mikkelin tai Savonlinnan alueella.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, missä työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Ulla Hansmann, ulla.hansmann(a)op.fi tai puh. 044 3021460

Hae tehtävää 2.6.2019 mennessä: https://op-careers.fi/job/Mikkeli-Asiakkuusasiantuntija-päällikkö/530272101/  

Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.