Hippo-tenniskoulu liikuttaa lapsia Mikkelissä

Mikkelin Tennisseura ry järjestää Hippo-tenniskoulun 5-13-vuotiaille lapsille. Maksuton tenniskoulu järjestetään lauantaisin 5.11.-17.12. Sport Forumin tenniskentillä (Kuukuskuja 4). Tenniskoulussa on kaksi ryhmää, klo 11-12 ja 12-13.

Tenniskouluun ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet lapset, aiempaa kokemusta ei tarvita. Mikkelin Tennisseura ry:n puheenjohtaja Ilkka Ellonen kertoo, että ”Minitenniksessä opetellaan tenniksen tekniikkaa ja liikkumista leikinomaisesti, käyttäen pientä kenttää sekä pehmeitä palloja ja lapsille sopivia mailoja. Seuralta voi lainata mailan, osallistuja tarvitsee mukaansa sisäpelitossut ja juomapullon sekä iloista asennetta.”

Tenniskouluun ilmoittaudutaan Mikkelin Tennisseuran nettisivujen kautta 29.10. mennessä. Ellonen kannustaa ilmoittautumaan pikaisesti mukaan: ”Haluamme tarjota yksilöllistä valmennusta, tämän vuoksi osallistujamäärä on rajoitettu. Jos kipinä tennikseen syttyy, lajia voi jatkaa kevään valmennusryhmissä.”

Ilkka Ellosen mukaan laji on nyt hyvässä nosteessa: ”Kiinnostus tennistä kohtaan on nousussa hyvän menestyksen takia. Emil Ruusuvuori on päässyt pelaamaan todella kovia vastustajia vastaan, ja Harri Heliövaaralla on ollut hyviä otteita nelinpelissä.”

Tenniskoulu järjestetään yhteistyössä Sport Forumin ja Suur-Savon Osuuspankin kanssa. Suur-Savon Osuuspankin viestintäpäällikkö Tarja Wasenius kertoo, että: ”Yhteiskuntavastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen kanssa. Painopisteessä on eteläsavolaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen. Alueemme seurat, kuten MTS tekevät tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa – haluamme olla mukana tukemassa tätä toimintaa.” Wasenius vinkkaa, että Hippo on luvannut vierailla tenniskoulussa. Jokainen tenniskoululainen saa Hippo-aiheisen osallistumispalkinnon.