OP Suur-Savo avasi kumppanuushaun – pankki jakaa juhlavuonnaan 200 000 euroa sponsorirahaa

OP Suur-Savo viettää tänä vuonna 120-vuotisjuhlavuotta. Pankki jakaa juhlavuonnaan yhteensä 200 000 euroa sponsorirahaa paikallisesti ja vastuullisesti toimiville yhdistyksille ja seuroille pankin toimialueella. Riskienhallintajohtaja Heikki Huhtala kertoo, että: ”Yksi osa perustehtäväämme on tukea paikallista elinvoimaa tekemällä yhteistyötä paikallisyhteisöjen ja seurojen kanssa – tuemme niiden toimintaa myös taloudellisesti.” Lisäksi on olennaista, että yhteistyökumppanit toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti.

Huhtalan mukaan tämän vuoden kumppanuuksissa huomioidaan syksyllä toteutetun Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn tuloksia: ”Kysyimme omistaja-asiakkailtamme, mihin teemoihin paikallisia vastuullisuustekojamme tulisi kohdistaa. Pankkimme toimialueella tärkeimmiksi vastuullisuusteoiksi nousivat lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen, senioreiden opastaminen turvallisessa digiasioinnissa sekä erilaisten tekojen tekeminen lähiluonnon hyväksi.”

Yhdistykset ja seurat voivat lähettää kumppanuushakemuksen OP Suur-Savolle sähköisen järjestelmän kautta 28.1.2024 mennessä täällä.