OP Suur-Savo hakee kesätyöntekijöitä!

Haemme tulevalle kesälle kesätyöntekijöitä ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan konttoreihimme.

 

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Työtä tehdään konttorissa ja kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.


Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

 

Sovit joukkoomme, jos olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta opintoja kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Tästä eteenpäin

 

Lue lisää ja hae meille 31.1.2024 mennessä täällä