Suur-Savon Osuuspankki uudistaa Heinäveden konttorin

Suur-Savon Osuuspankin Heinäveden konttorissa, osoitteessa Kermantie 2, alkaa remontti 7.1.2020. Remontista huolimatta pankki palvelee asiakkaitaan normaalisti ja aukioloajat säilyvät ennallaan. Heinäveden konttori palvelee ajanvarausasiakkaita maanantaista perjantaihin klo 9-16.15, ja kassapalvelut ovat avoinna maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 9-12.30.

Alko muuttaa samaan kiinteistöön pankin kanssa ja pankkitilat remontoidaan

Suur-Savon Osuuspankin hallintojohtaja Tero Pulkkinen kertoo, että: ”Pankin käytössä olevat tilat ovat olleet nykytarpeisiin liian suuret. Kiinteistö sijaitsee kuitenkin erinomaisella paikalla aivan Heinäveden keskustassa ja haluamme, että tilat ovat hyötykäytössä. Suunnittelimme yhteistyössä Alkon kanssa heille sopivat tilat nykyisen konttoritilamme päätyyn. Samassa yhteydessä uudistamme konttorin kassapalvelualueen. Uudistetussa konttorissa panostetaan tilojen toimivuuteen ja monikäyttöisyyteen. Pankkitilojen muutokset valmistuvat kokonaisuudessaan helmi-maaliskuussa 2020, ja Alkon käyttöön tuleva liiketila myöhemmin keväällä.”

Heinäveden konttorista vastaavan asiakkuusjohtaja Mikko Paattimäen mukaan asiantuntijaneuvottelujen rooli pankkityössä on kasvanut merkittävästi: ”Tänä päivänä pankkityö on ennen kaikkea asiantuntijatyötä, ja merkittävä osa asiakasneuvotteluista käydään verkon tai puhelimen välityksellä. Sijoitus-, rahoitus- ym. neuvottelujen lisäksi konttorimme tutut asiantuntijat opastavat asiakkaita myös sähköisten palvelujen käytössä.”

Heinäveden konttori on täyden palvelun konttori, josta asiakas saa päivittäisten raha-asioiden lisäksi kattavat asiantuntijapalvelut. Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa rahoituksen, varainhoidon, vakuuttamisen ja lakiasioiden asiantuntijapalveluja sekä yritys-, maa- ja metsätalousasiakkaiden palvelut. Pankki- ja vakuutuspalvelut ovat asiakkaan valinnan mukaan käytettävissä OP-mobiilissa, verkkopalvelussa, puhelinpalvelussa ja Suur-Savon Osuuspankin kymmenessä konttorissa.